torsdag 12 mars 2015

TBT Ett besök på skjutbanan

I julklapp 2013 fick jag av min syster ett besök på en skjutbana. Det var så otroligt kul och spännande att göra. Sen var det helt annars att skjuta med pistoler/revolver än att skjuta med hagel eller kulgevär, vilket var kul. 
Hade gärna gjort det någon fler gång. 

16 kommentarer:

 1. Åh, det är ju så sjukt häftigt att skjuta!
  När vi var på roadtrip i USA så körde vi in om på en skjutbana och testade 😃
  Men fy tusan vad det smällde högt i skjuthallen 😯 Fastän vi också hade såna kåpor så fick jag ont i öronen så vi fick gå ut igen där vi fick vapnen och få öronproppar också, så vi hade både dem i öronen och kåporna utanpå... Sen gick det mycket bättre och det var häftigt att prova med olika pistoler och gevär. Helt klart något jag också vill göra om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul :D Jo, det är massvis av ljud där :/ Bra att du passar på hörseln :)

   Radera
 2. Åh det där ser verkligen kul ut! Skulle vilja testa själv..
  sv: ja men då förstår du säkert hur det är :) man uppskattar liksom dom små sakerna och stunderna man har med varandra mycket mera då man inte träffas så mycket :)

  SvaraRadera
 3. vad roligt det verkade:DD
  Hoppas du har en bra söndag:))
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har gått på en skyttekurs med en självförsvarsinstruktör i USA där vi fick testa en massa vapen och det var helkul. Och som avslut på kursen fick vi alla skjuta två skott UTAN hörselskydd för att man skulle veta hur det lät och inte få en chock ifall man behövde avlossa ett vapen i självförsvar... Jag kan förstå tanken med den övningen just i USA där folk faktiskt har vapen hemma till självförsvar men för egen del är det nog aldrig aktuellt som tur är för det var ingen trevlig upplevelse, fösta sekunderna efter skotten blev jag helt döv sen var jag "bara" lomhörd resten av dagen... Men så har man provat det :)
  // Maria P

  SvaraRadera
 5. Men gud vad roligt! Har alltid velat testa på det men har inte gjort det tyvärr. Skulle nog vara en väldigt kul upplevelse att ha med sig! :)

  SvaraRadera
 6. Det där ser väldigt roligt ut :-D

  SvaraRadera
 7. kul det ser ut!

  klarrelito.blogg.se

  SvaraRadera
 8. Åh vad häftigt, skulle också vilja testa!

  SvaraRadera
 9. vilken upplevelse det måste vara, skulle jag kunna tänka mig och prova. :)

  SvaraRadera
 10. Så coolt:)

  sv: Ja, precis:) Kramisar♥

  SvaraRadera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...