Fortsätt till huvudinnehåll

En reselista


Vart ska du resa?
London.
Hur länge ska du vara borta?
I några dagar.
Hur bestämde du dig för att åka dit?
Jenny och Kalle skulle dit, och vi/dom bestämde/frågade att/om vi skulle med. 
När bokade du biljetten?
För ett par veckor sen. 
Vad ska du göra allra allra först?
Mest troligen äta något.
Var kommer du bo?
Vi kommer att bo på Hilton Hotel Olympia
Hur ser det ut där?
Kollar man in hemsidan ser rummen väldigt fina och rena ut. Men ska bli spännande att se dem på riktigt. 

Vad gör du första kvällen?
Mest troligen bada om vi har badkar. Ska förbi Lush och köpa badbomber hade jag tänkt. Annars hitta någon trevlig pub och sitta där, om vi inte har tur att kunna se Walking Dead på hotellet.
Vart äter du din första frukost?
Där vi känner för att äta den. 
Vad ser du fram emot?
Det ska bli kul att se London om våren, då vi redan varit där ett par gånger om sommaren och en om hösten. Sen har vi tänkt att besöka något museum och leta efter massvis av Fåret Shaun. 
Vilka ska du träffa där?
Jenny och Kalle som kommer dagen efter oss.
Vad har hänt i deras liv?
Tror nog inte det har hunnit hända så mycket mer sen jag såg dem sist. Men vi får se. 

Hur var det första gången du åkte hit?
Det var väldigt fint. Hängde mest i Hyde Park och pratade innan jag skulle ta flyget hem efter att vi varit på en festival. 
Hur gammal var du då?
Jag var 21 år då. 
Vad minns du mest från den resan?
Hur spännande det var att gå i London. Kunna se London Eye i fjärran och bara se sjukt fina byggnader.. 
När exakt blev du kär i stan?
Har nog alltid haft en förälskelse i London, men den första gången jag var där var underbar. Och när jag och Martin reste tillbaka dit någon månad efter blev jag bara ännu mer kär. 

Vad kommer du hem med den här gången?
Nya promenadskor och sneakers. Vår och sommar kläder och kanske någon inredningsgrej. 
Vad vill du lämna kvar?
Vintern. Hoppas att våren har kommit tillbaka till Oslo när vi kommer hem. 
När åker du?
Idag.
Några sista ord?
Hoppas du får en riktigt fin påsk.

Kommentarer

  1. Betyder ju alltså att du befinner dig i London nu, va roligt!! :D Åhh Camden missade vi den här gången men roligt ställe annars att besöka. :) Ha en underbar resa! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var jag :D Kom hem igår :) Åh det var ju synd :/ Den var underbar :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …