tisdag 3 mars 2015

Snart åh så snart... London 2013

Efter vad som känns som en evighet med förkylning (har varit sjuk sen i torsdags och legat stort sett rätt ut hela helgen) börjar jag känna mig bättre. Inte bara för att jag börjar friskna till så gott det går, men för att det hände så massa bra saker just nu. 
Det har äntligen börjat kännas som vår i luften, fåglarna sjunger från tiiidig morgon, solen värmer i ansiktet och snön börjar bli borta. Fortsätter det såhär kan man nog sluta med vinterjackan snart, och det är något fint i sig. 
Jag är på andra veckan på ett nytt praktikställe och får höra så mycket bra om hur jag jobbar och är med barnen. Fick en hemskt dålig bedömning av det andra stället på grund av en hel del (men inget var sant, givetvis) och fick idag höra att jag inte skulle lyssna på den, att personen kan inte ha sett mig jobba. Hur fint som helst att få höra. 
Och till påsk reser jag och sambon iväg till London i nästan en vecka, med förhoppningsvis våra bästisar. Ska bli kul att se London med andra, eller om inte de följer, se staden om våren. Och shoppingen. Gud vad jag längtar. 


8 kommentarer:

 1. skönt att du är på bättringsvägen! verkligen aldrig roligt att vara sjuk och nu verkar det vara mycket influensa på gång :o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så skönt. Även om det bara var ett par få dagar blir man himla less. Jo är många som är sjuka med influensa :/ Hoppas så att jag slipper det.

   Radera
 2. så jobbigt med förkylning :( så härligt att det går mot vår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hatar verkligen förkylningar :/ Att det var :)

   Radera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...