Fortsätt till huvudinnehåll
Snart åh så snart... London 2013

Efter vad som känns som en evighet med förkylning (har varit sjuk sen i torsdags och legat stort sett rätt ut hela helgen) börjar jag känna mig bättre. Inte bara för att jag börjar friskna till så gott det går, men för att det hände så massa bra saker just nu. 
Det har äntligen börjat kännas som vår i luften, fåglarna sjunger från tiiidig morgon, solen värmer i ansiktet och snön börjar bli borta. Fortsätter det såhär kan man nog sluta med vinterjackan snart, och det är något fint i sig. 
Jag är på andra veckan på ett nytt praktikställe och får höra så mycket bra om hur jag jobbar och är med barnen. Fick en hemskt dålig bedömning av det andra stället på grund av en hel del (men inget var sant, givetvis) och fick idag höra att jag inte skulle lyssna på den, att personen kan inte ha sett mig jobba. Hur fint som helst att få höra. 
Och till påsk reser jag och sambon iväg till London i nästan en vecka, med förhoppningsvis våra bästisar. Ska bli kul att se London med andra, eller om inte de följer, se staden om våren. Och shoppingen. Gud vad jag längtar. 


Kommentarer

 1. skönt att du är på bättringsvägen! verkligen aldrig roligt att vara sjuk och nu verkar det vara mycket influensa på gång :o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så skönt. Även om det bara var ett par få dagar blir man himla less. Jo är många som är sjuka med influensa :/ Hoppas så att jag slipper det.

   Radera
 2. så jobbigt med förkylning :( så härligt att det går mot vår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hatar verkligen förkylningar :/ Att det var :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …