måndag 2 juli 2012

Snattare och yoghurtglass

Yoghurtglass med smak av New York Strawberry Cheesecake med oreokex, smarties, mjölkchokladknappar, havregrejs och hallon.

Idag efter jobbet mötte jag Martin inne i stan för att gå och se i några butiker innan jag skulle och vaxa benen. När vi skulle gå ut ur ena affären var det någon som stjal ett par strumpbyxor. Turligt nog fick en väktare tag i personen en stund, men snattaren började springa efter att denne lämnat ifrån sig strumpbyxorna så då blev det bråttom för väktaren. Hoppas de fick tag på tjuven...

Klockan tjugo i fem var det tid för mig att gå från yeti till silkesmjuka ben. Har aldrig vaxa förut, men hört att det kan ta ont. Men det var det inte. Kändes ungefär som att dra en bit tejp från armen. Inte så ont alltså. Stället jag var på hade väldigt trevlig och kunnig personal som klarade av att svara på alla mina frågor, lokalerna är fräscha och de höll på att göra om. Det sista var även lite negativt då rummet som jag blev vaxad i hade målarfärgburkar och silikontubar lite överallt. Men det blir säkert jättebra när det väl är färdigt.

Efter vaxningen gick vi och åt yoghurtglass på ett ställe mitt emot Tullin cafè. Väldigt trevligt ställe. Du fick själva välja vilken smak och hur mycket du ville ha. Sedan fick du välja bland massa olika topping så som kakor, choklad i massa former och massa god frukt.

Nu är vi hemma och bara slappar. Martin var riktigt duktig och lagade middag och städat lägenheten. Inte illa sambo jag har.

4 kommentarer:

 1. Det ser lite sådär äckligt gott ut, haha!

  puss

  SvaraRadera
 2. fin blogg du har!
  checka gärna min också, kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack :) Det var snällt skrivet :)

   Radera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...