söndag 22 juli 2012

Hemma hos oss

Här har vi hallen. Vi är inte helt färdiga här, vi har tänkt att få upp någon tavla och ett litet skåp.

Vårat badrum är litet men det får palts med mycket. I det högra hörnet på bilden har vi en lite tvättmaskin som är helt perfekt för två personer och den tar verkligen ingen plats alls.
Klistermärkerna på väggen kommer från Ikea.

Bakom dörren rätt fram i hallen gömmer det sig en liten bod. Där förvarar vi städsaker, stolar och mat som inte behöver vara i köket.

När man ska gå ut till vardagsrummet och resten av lägenheten ser det ut såhär. Direkt till höger ligger sovrummet, till vänster är köket och mitt emot köket ligger vardagsrumsdelen.


Sovrummet är alldeles lagomt stort till två personer. Vi har plats med skrivbord till Martin, sedan en två dörrsgarderob till mig, en stor Hemnesbyrå och till höger om den står Martins en dörrsgarderob.  

 Ramarna är köpta på Tiger här i Oslo, bilden på kaninen kommer från the Drums konserten och de andra två bilderna har jag tagit med min Diana F+ och Darth Vader väckarklockan fick Martin i födelsedagspresent av mamma och familjen.

 Vårat kök.

 Vardagsrummet. Vi ska köpa nytt tv-bord efter semestern, efter det byta ut soffa och sedan köpa mattor. Jag saknar mattor väldans mycket.

Sedan har vi även en balkong, men den ville inte helt fastna på bild.
Så så ser det ut hemma hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...