Fortsätt till huvudinnehåll

Hemma hos oss

Här har vi hallen. Vi är inte helt färdiga här, vi har tänkt att få upp någon tavla och ett litet skåp.

Vårat badrum är litet men det får palts med mycket. I det högra hörnet på bilden har vi en lite tvättmaskin som är helt perfekt för två personer och den tar verkligen ingen plats alls.
Klistermärkerna på väggen kommer från Ikea.

Bakom dörren rätt fram i hallen gömmer det sig en liten bod. Där förvarar vi städsaker, stolar och mat som inte behöver vara i köket.

När man ska gå ut till vardagsrummet och resten av lägenheten ser det ut såhär. Direkt till höger ligger sovrummet, till vänster är köket och mitt emot köket ligger vardagsrumsdelen.


Sovrummet är alldeles lagomt stort till två personer. Vi har plats med skrivbord till Martin, sedan en två dörrsgarderob till mig, en stor Hemnesbyrå och till höger om den står Martins en dörrsgarderob.  

 Ramarna är köpta på Tiger här i Oslo, bilden på kaninen kommer från the Drums konserten och de andra två bilderna har jag tagit med min Diana F+ och Darth Vader väckarklockan fick Martin i födelsedagspresent av mamma och familjen.

 Vårat kök.

 Vardagsrummet. Vi ska köpa nytt tv-bord efter semestern, efter det byta ut soffa och sedan köpa mattor. Jag saknar mattor väldans mycket.

Sedan har vi även en balkong, men den ville inte helt fastna på bild.
Så så ser det ut hemma hos oss.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.