Fortsätt till huvudinnehåll

Fotoansvarig

Nu har jag tydligen blivit fotoansvarig på jobbet. Inte för att det gör mig något, jag tycker bara att det är roligt. Så imorgon ska jag fotografera alla anställda på mitt team och sedan skriva ut dem och hänga upp bilderna på en vägg så alla föräldrar kan se vem som arbetar var. Och sedan har jag lite andra projekt på gång också. Det du.

Personalmötet gick för övrigt bra. Kom med lite tips och idéer som gillades. Min förklaring var att jag fortfarande bara är barnet och fick till svar Ja, men du äter då inte mat från golvet eller dricker vatten från toaletten (barn gör tydligen sådant).

Sen så skämtade jag med en annan anställd idag när vi diskuterade barn som attackerar andra barn (ja, de gör tydligen sådant också) och sedan ger en en blick som säger Vadå, det är väl helt normalt att försöka klösa ut någon annans ögon? Och vet du vad, hon jag skämtade med skrattade faktiskt till skämtet. Det var något nytt. De på jobbet förstår sig inte alltid riktigt på min humor (men det gör inte jag heller).

Imorgon har jag tidigvakt så det blir en tur förbi stan för att handla en grej. Håller ju på att scrapbooka ihop ett fotoalbum (det går sakta men säkert framåt) men jag tänkte även göra ett annat slags album som inte kräver lika mycket tid.

Annars så blir det nog en tidig kväll ikväll känner jag. Mitt huvud är alldeles seg och kroppen känns bara trött och jag har gått ned ytterligare ett kilo. Så nu har jag gått ned 11 kilo sedan i mitten på juni. Om du nu ville veta det (det ville du).

Kommentarer

  1. Jag trodde det va hundar som drack från toan och åt från golvet!

    Betyder det att jag lika gärna kan skaffa en unge som en hund? Båda går ju dessutom att muta med godis!

    SvaraRadera
  2. Svar till Jeayl: Barn har en tendens att göra de mest annorlunda sakerna, och vissa fall samma udda saker som hundar.

    Vissas gener ska inte spridas vidare, så det är nog allas bästa om du skaffar en hund ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …