Fortsätt till huvudinnehåll

Pain in the ass

Det gick faktiskt otroligt bra att sova inatt. Ska jag vara helt ärlig trodde jag inte att jag skulle lyckas somna, smärtan känns hela tiden. Ibland mer, ibland mindre.

Att plocka upp något från golvet är bara att glömma. Det tar för ont så man bara vill lägga sig ner och gråta. Så jag plockar inte upp något från golvet för jag tycker inte om att gråta.

Jag hoppas att vad som än har hänt med min svanskota, att det läker snabbt så jag kan bli som vanlig igen. Att jag ska kunna gå på stan utan att vara orolig att det händer något mer, något värre. Något som gör att jag inte tar mig hem.
Nästan gång jag ska ta bussen ska jag börja gå i tid. Planera bättre, mer effektivt. Tänka på att snöra 14 håls Dr Martens tar lite tid ibland. Alltid.
Tänka på att jag kommer spendera ett par minuter extra framför spegeln för att se så jag inte har glömt något, se så jag inte ser alltför rund ut i jackan eller vad jag nu har på mig (inte för att jag lyckas med det, ser ju alltid lite lagomt rund ut, oavsett vad jag har på mig). Att håret ser ok ut om det gått en eller två dagar sedan tvätt. Eller att sminket är där det ska.
Men ska jag vara helt ärlig så brukar jag bara ta på mig skorna, jackan, väskan och gå.

Jag hoppas nu att det blir vår snart, väldigt snart. För jag blir helt seriöst handikappad varje vinter för jag kan inte gå som en vanlig person på snö och is. För jag är klantig. Har alltid varit och kommer alltid vara. Fast egentligen spelar det ingen roll vilken årstid det är, faror lurar överallt för mig.

Nu ska jag byta från pyjamas till mjukiskläder. Får se vad jag gör med dagen. Kan ju göra ingenting och allt.

Kommentarer

  1. Men du! Då är vi klantiga tillsammans varje vinter! :(

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …