onsdag 10 december 2008

Twilight och Oriflame

Sådärja... Nu har jag lite mer tid att skriva + att jag har tagit de bilder jag behövde.

Bion igår var helt underbar. Som vanligt skämde Jenna utan mig, men jag börjar bli van. Hon skrattade högt och länge åt något i filmen som var lite naturbrukshumor = sex. Men ingen annan skrattade. Det tog en stund för henne att sluta skratta, vilket nu i efterhand faktiskt är roande.



Då vi kom hem till mig så hade jag tydligen fått ett paket. Den här gången var det ingen vinst från någon tävling utan från Allers. Jag hade fått min premie för att jag var med i Chic rampanel eller något liknande. Dock så hade alla neccessärkit tagit slut så jag fick nöja mig med en söt liten sminkväska och ett läppbalsam (som för övring funkar finfint) från Oriflame. Vilket inte kändes dumt det heller. Så går det om man anmäler sig i en massa konstiga saker....




Nu har vi iallafall sett klart Sleepy Hollow. Den var som vanligt riktigt söt. Har sett lite för många gånger nu känns det som. Jag börjar kunna filmen om man säger så. Men det gör inte mig något.
Idag efter skolan blir det att städa rummet. Det börjar behövas... Och sen så måste jag hitta åt mina nycklar innan imorgon så att jag kan plugga till provet på fredag. Jag är ju alltid ute i sista minuten, men det går ju bra ändå.

Hoppas din kväll blir lite bättre än min....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...