tisdag 2 december 2008

Lycka

Idag är en av få dagar jag har gått runt och varit konstant glad. Hela dagen har jag varit lycklig. Kan det bero på att man får öppna inte bara en utan TVÅ chokladkalendrar ända fram tills julafton? Det betyder en bit då man vaknar och en bit då man går och lägger sig. Helt perfekt. Eller är jag lycklig för all den positiva feedbacken jag har fått idag genom sms (känn dig träffad Lisa!)? Eller för den jag faktiskt fick av Malin?

Eller bara allmänt mina vänner?
Malin är svår att fånga på bild...
... Jenna får man knappt bort från kameran
Eller är det Simon som gör mig lycklig varje dag?

Eller för julklapparna som ligger hemma hos Simon i deras färdigpyntade gran?

Eller är det helt enkelt bara för att det snart är jul? Ja, så måste det ju vara. Nä, jag är nog lycklig av en helblanding tror jag :)

Men jag är glad även fast det som hände idag. Våran lärare tyckte att dikeskanten var ett bra ställe att stå på med bilen. Mitt ute i ingenstans. Då det vara nära till lunch. Då det var riktigt god lunch och efterrätt (vi hade julbord på skolan - mums) Dagen har helt enkelt bara varit dag, så det betyder att all tid fram tills jul kommer att vara en pina.

1 kommentar:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...