tisdag 11 augusti 2020

När vi besökte Grimstad

 Efter en dålig natt hos Nidelvcamping (på grund av festbåtar och fester på campingen + varje gång en stor bort passerade blev det stora vågor som slog mot kanten och lät som att de var på väg in i tältet) så åt vi frukost vid ett bord vid vårat tält. Fick besök av massa änder som var väldigt intresserade i oss och våran mat. 

P1020552
Var också en andmamma med fyra ungar som kom förbi och tuggade lite på våra tår. 

DSC_7707
Vi packade ihop våra saker och mötte sen Martins kusiner med sina familjer. Har inte mött dom på massvis av år, så det var kul. Vi åt lunch på restaurangen vid campingen. 

DSC_7711
Var så mysigt att sitta vid vattnet. 

DSC_7714
Sen körde vi vidare till Grimstad. 

DSC_7734
Kollade som vanligt på båtar. 

DSC_7740
Och väldigt gulliga hus. 

DSC_7750
Hade på mig en blå klänning jag beställt från Asos, skor från Adidas, ryggsäcken är från Loungefly och solglasögonen är Raybans. 

DSC_7753
Såg så mysigt ut på båten. 

DSC_7771
Var utplacerat massa solstolar lite överallt. 

DSC_7777
Efter att vi köpt impregnering till tältet gick vi runt och kollade. 

DSC_7780
Var så himla gulligt där. 

DSC_7805
Förutom den här då. Varsegod för mardrömsmaterial.

DSC_7812
Martin köpte massa öl från ett lokalt bryggeri som tagit över en gammal bensinstationslokal. Fick smaka på ölen och den smakade öl (det var massa fancy smaker, men de smakade så lika). 

DSC_7814
Åt lite glass innan vi körde vidare till Kristiansand där vi skulle vara resten av tiden. 
Efter att vi satt upp tältet och impregnerat den så gick det inte fem minuter innan det började att regna. Vi träffade några vänner som också bodde på campingen och hängde lite med dem. Planen var att ses efter middagen, men vi somnade. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...