måndag 6 juli 2020

Vecka 28

Hurra för semester. Har äntligen fyra veckor med ledighet. Jag hoppas på att kunna fylla dagarna med massa bad och parkhäng (än så länge kallt och regnigt). Har en del planer att möta vänner, men givetvis med lite avstånd. Oavsett vad som händer i sommar så är det skönt med lite vila och ro. 
Ska vi se hur sista veckan innan semestern var?

Jag fick ett större akvarellset av Martin i present som jag testade ut. Var så himla kul med lite fler färger. Jag har plats till 8 färger till om jag skulle vilja, måste bara försöka se vad jag skulle behöva för nyanser. Just nu så är de jag har nog. 

Var på stan med mamma en dag och kollade runt i butiker. 

Satte Lucy vid gräset så hon fick äta lite gräs. Hon vill i det sista mest bara sitta och tugga gräs och inte gå runt så mycket. 

Mina älsklingar.

Trött och sliten, men det var dags för sista jobbdagen innan semestern. Gillar klänningen så himla mycket, men den ger lite sjukhuskänsla ibland. 

Beställde hem en Loungefly ryggsäck med matchande plånbok. När jag såg dem kände jag direkt att jag behöver det här. Känns perfekt till sommaren + att den är lagom stor för systemkameran + andra saker. 


Lördag och jag var ensam hemma med katterna. Så otroligt mysigt. Plågande dom med massa mys. 

Vi fick besök av ett vennepar som kom och spelade lite spel med oss och var sociala. Väldigt mysig kväll. 

Sally har börjat söka mer och mer kontakt med oss och ligger gärna och myser på oss. På söndagen la hon sig på min hand och bara kurrade. 

Har bytt ut mina inserts i min TN till sommardagboken + akvarellpapper. Älskar att skriva dagbok och dekorera sidorna. 

Jag och Lucy gick en lite tur i bakgården mellan omgångarna med regn. Tyvärr fastnade vi ute när det vräkte som mest ned. Lucy sprang nästan hela vägen hem igen och var inte så nöjd, hon gömde sig i min garderob resten av kvällen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...