onsdag 15 juli 2020

Loungefly Disney Icecram princesse mini backpack & wallet

Den sista fredagen på jobbet fick jag sms att jag kunde hämta ut ett paket. Var så himla peppad för jag visste att däri fanns det en ny ryggsäck och plånbok. 
Jag följer massvis av Disney-folk på Youtube och Instagram, så varje gång dom är i någon Disneypark visar dom upp massor av coola Disney ryggsäckar från Loungefly. Har inte varit jättesugen på att beställa en från utlandet då det är massa tullavgift osv., men jag visste att EMP har den del inne (har kollat massor med gånger där), och när jag såg ryggsäcken som ser ut som en glass kände jag att japp, den ska jag ha. Beställde med matchande plånbok när jag ändå var igång. De hade en del erbjudanden, så jag betalade inte fullpris alls, utan totalt lite mer än vad bara ryggsäcken skulle ha kostat vid fullpris. 

Bilderna är lite mörka, men så får det bara vara. 

DSC_5903
Ryggsäcken är väldigt liten, men rymmer överraskande mycket ändå. Får plats med min D750 + 2 objektiv, powerbank, laddare, solglasögon, korthållare och en liten flaska. Plånboken är överraskande stor och får plats om jag inte har så mycket annat i ryggsäcken. 

DSC_5905

DSC_5910
Den främre fickan får plats med mycket och ser ut som en våffla. Själva det gula mönstret sticker ut lite grann. 

DSC_5916
På främre delen ser det ut som choklad som rinner ned med strössel och ett körsbär på toppen. 

DSC_5922
Alla glassarna är Disney princessor. Snövit, Aurora/Törnrosa, Askungen, Ariel, Tiana, Belle, Mulan, Jasmin och Rapunzel. 

DSC_5930
Insidan är chokladbrun med strössel. 

Har hunnit använda den en hel del, och jag är så himla nöjd. Väskan är i fejkskinn, så den känns lite plastig och jag kommer inte kunna använda den under vintern. Har så många fejkskinnsväskor som spruckit i kylan under vintrarna i norra Sverige att jag inte orkar med det. Nog för att vit är en opraktiskt färg, så tänker jag att den ska vara enkel att bara torka över med en trasa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...