måndag 13 juli 2020

Vecka 29

Dags för semestern andra vecka. Våran plan var att resa till stugan, men vi fick ändra våra planer. Nu ska vi istället till Martins bror och frus stuga. Vi kommer att ta med oss katterna, så det ska bli spännande. Ingen av katterna är något fan av bilåkning, så hoppas det går bra. Vi ska inte långt tack och lov, men hoppas det går bra ändå. Dom kommer säkert vara nöjd när vi väl är framme. 
Vi börjar veckan med mys av Lucy. 

Jag följde med Martin in till stan när han skulle till tandläkaren. 

Hängde en del inne på Paleet. 


Hade på mig en linneskjorta från Asos och kjol från CollectIf clothing. 

Hängde med Lucy ute en dag. 

Vi letade blåbär. Två minuter efter att vi kom in vräkte regnet ned och haglade massvis. 

Onsdagen skulle vi och grilla hos några vänner. Köpte glass att äta på vägen dit. 

Dom hade skaffat sig en väldigt liten valp. Vägde ingenting och fick seriöst plats i handen. Våra katter har aldrig känts så otympliga och stora som efter att vi mötte den här lilla. 


Besökte det nya huvudbiblioteket i Oslo. Saknar det gamla, men herremin så otroligt fint det här var. 



Spelade Kingdom builder när vi kom hem. Vann 2 av 3 gånger, så det är ju bra. 

Hade en låååååååång katt i sängen. 


Var ute med Lucy när vi fick veta att Martins mamma bestämt sig för att resa till stugan en vecka tidigare än planerat, vilket fick oss att måsta planera om allt (fick intryck att de inte ville ha oss där när dom skulle dit så...). 

Lucy var i busken och gömde sig, Martin kastade en leksak (= en ny, oanvänd tampong) och Lucy kom springandes ut och såg lurad ut. 


Vi for förbi Stovner sentret för att handla lite småsaker vi behövde till stugresan. Passade på att äta sushi innan vi for hem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...