måndag 22 juli 2019

Vecka 30

Hej. Hoppas du har det fint. De flesta är nog på semester nu, eller så ser det i alla fall ut i mina sociala medier. Det här är den sista veckan jag har ledigt fram till jul, vilket är lite ledsamt att tänka på.

Den här veckan har jag inga större planer, ska försöka vara ute mest möjligt, hänga i parker, gå på museum och förhoppningsvis bada. Vi har mammas kattunge på besök i veckan så måste hålla koll på den.

Här är några bilder från förra veckan.

 Sally och Lucy har bytt korgar, vilket är ganska gulligt ändå. Rätt efter att jag tog bilden blixtrade det som bara den. 

 Onsdagen slutade jag tidigt på jobbet, så jag mötte Martin vid Vesletjern för att bada lite grann. Är hemskt kallt i vattnet, men känner jag måste bada ändå. Bodde i vattnet förra sommaren, så känns så märkligt att jag bara badat en handfull med gånger i år. 

Gick förbi en sluttning som var full med de här blommorna, så himla fina. 


Torsdagen slutade jag också tidigt, så jag mötte Martin i stan för att spela Wizards Unite. Det hade visst öppnat en COS butik på Egertorget som vi besökte. Köpte två klänningar. 

Vi satt vid rådhuset och spelade en del. Där var det planterat en regnbåge av blommor. 

Vi ville inte hem, så vi kollade upp om det gick någon film på bio som vi ville se. På Ringen skulle dom visa Spiderman Far from home, så vi fixade biljetter till den. 
  
Fredagen slutade jag tidigt så jag ringde till en väninna medans jag gick in till stan. Jobbar inte så långt från centrum så tänkte det ska gå fint. Hamnade i tidernas regnväder. Det kom regn från alla håll och kanter, det blixtrade och mullrade. Såg ut som att jag badat med kläderna på. Såg aningens dumt ut när jag kom till Jernbanetorget och alla andra var torra. Handlade det jag skulle och sen for jag hem till mamma. 

Vi skulle dit och äta middag, det blev langos. Så himla gott. 

Och lite dajmtårta till dessert. 

Jag hade på mig ena klänningen jag köpte hos COS dagen innan. Den var på 70%, är lite sugen på att köpa en till, kommer använda den massvis. 

Min väska hade färgat av sig på klänningen. Har tvättat den ett par gånger och det mesta är borta tack och lov. 

 Vi skulle låna mammas katt medans dem är på semester, så vi blev hemkörda på fredagen. Min syster hade fått katthatter från Japan och tvingade Sally ta på den ena. Men se så söt hon blev. 

 Lördagen tog jag med Lucy ut i skogen och gick. Vi var ute i över en halvtimma och bara gick omkring och hon åt massa gräs. 

Sen gick vi hem och gjorde noll och ingenting. 

Söndagen var det hemskt kattsamt inne på toan, alla skulle vara med. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

6 kommentarer:

  1. Du får njuta av sista ledigheten nu :)

    SvaraRadera
  2. Superfin klänning! Och så söta katter :D Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack <3 dom är verkligen världens finaste. Kram

      Radera
  3. Det verkar som att du GÖR så himla mycket :D Bra jobbat! Jag har bara badat två gånger i år, men precis som du så levde jag typ i havet förra året XD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha åh jag som känner att jag gör så himla lite hela tiden. Det är ju det som är hemskt med sociala medier. Får börja tänka att alla andra gör som jag gör, bara lägger upp något när något faktiskt händer.
      Jag hoppas på att nästa sommar blir lite bättre, men samtidigt är all form för extremväder så hemskt att tänka på...

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...