måndag 8 juli 2019

Vecka 28

Hej. Äntligen juli och sommar på riktigt. Om vi bortser från att det är typ 16 grader och massa regn. 
Sista semesterveckan innan jag jobbar en vecka och sen har ledigt en vecka till. 
Vi kom hem igår efter en helg i Daftö med Martins familj och jag är helt slut idag. Jag har fått ett insektsbett bakom ena örat som har gjort att jag fått en knöl bakom örat och är hemskt öm. Har fått huvudvärk mest troligen på grund av den, vilket är jobbigt. Men den är nog borta snart, annars får jag hoppas att min doktor har sommaröppet. 

Den här veckan ska vi iväg igen. Vi är hemma idag och imorgon, sen tar vi tåget till Göteborg och är där ett par dagar. Sen är jag hemma i helgen innan det är dags för jobb. 

Men nu lite bilder från förra veckan. 

Den första juli reste vi med båten från Köpenhamn. Vädret var värdelöst, så vi hängde mest i arkadhallen och spelade vårat favoritspel Big Buck HD. 


Dagen efter, på tisdagen, var vi ute med katterna så dom fick lufta sig. Lucy (den rödbruna) står mest still och tuggar gräs, medans Sally är aktiv och utforskar. 


På onsdagen tog jag en liten powernap och hade sällskap. Hur ska man få gjort något vettigt när dom är så söta?

 Torsdagen fick jag hjälp av Sally med att packa till helgen resa. 

 Fredagen var vi framme i Daftö med Martins familj. 

Dom säljer inte Festis i Norge, så jag passar alltid på att köpa någon flaska när vi är i Sverige. Köpte den här med melon och kokos smak och en med blå banan. Så syntetiska, men fina färger. 

Tog den här suddiga bilden medans jag pratade med farmor på telefonen. Sen var det söndag och vi reste hem igen. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...