tisdag 1 januari 2019

Vecka 1

Gott nytt år! 
Så är det dags för ett nytt år och som jag har längtat. Jag och mannen har pratat mycket om att 2018 var ett litet mellan år efter att vi blev gift i 2017 och ska på försenad bröllopsresa i år. Det största som hände förra året var nog att vi skaffade katt, vilket inte är så illa det med. 

Den här veckan är det inte så mycket som händer. Jag börjar jobba igen imorgon onsdag efter många dagar ledigt. Kommer bli ovant för nu är jag tillbaka 100% på jobbet efter att ha varit delvis sjukskriven sen i augusti. Jag trampade över rejält med ena foten och det har tagit massa tid och rehabilitering innan jag kom tillbaka helt. Hoppas innerligt att inget liknande händer nu, det har jag inte tid till. 

Här är lite bilder från förra veckan.

Julafton var det himla dimmigt ute. Värre blev det dock på nyårsaftonsmorgon.

Efter att alla paket var öppnade, maten var uppäten och Kalle var klart, spelade vi lite spel, bland annat Knowledge is power på Playstation. Jag vann första gången vi spelade. 

Det var så fint med en nästan helt rund måne (även om den ser full ut på bilden...)

Dagen efter var jag krasslig och körde på med selfcare.

Lucy förstod inte alls vad jag hade i ansiktet...

Den 25 fick vi besök av två kompisar som hjälpte oss med att äta upp rester från julmiddagen och spelade spel. Vi hade fått politiskt ukorrekt bilder i julklapp, så vi testade det. 

Den 26 var jag på jobbet ett par timmar. Var så få barn att jag fick gå mycket tidigare. Jag och Martin var förbi en butik som heter Lucy Eddies som ligger på Carl berner. Hittade den här rosa pantern lampan. När jag var liten hade vi exakt en sån här. Bara att våran hade hatt och en rund lampskärm. Har för mig att det var något blått på den också, men jag kommer nog ihåg fel. 

Den 28 var den här sinnataggen 8 månader. Hon har blivit så himla stor och ser ut som en ordentlig katt nu. Har liksom tappat helt kattungedragen. Men vet om att hennes mamma är mycket större, så än är hon liten.

Fredagen började jag sent på jobbet (igen väldigt få barn). Det hade fryst på vårat sovrumsfönster som såg väldigt fint ut i morgonljuset. 

Lördagen tonade jag håret rött. Får se hur länge den färgen sitter i...

Lucy älskar när Martin bär omkring på henne så här. Jag får det inte till....

Hoppas du får ett riktigt fin 2019. 

2 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...