måndag 28 januari 2019

Vecka 5

Sista veckan i januari. Är så himla less vintern nu, är så klar för våren och värmen. Nu har även nedräkningen till Japan börjat på riktigt. Det mesta är på plats, det fattas att köpa biljetter till Disney land, Disney Sea och Universal Studio Japan och mest troligen TeamLab Borderless. Ska bli så himla kul. Har redan börjat packa och är egentligen klar med packningen. Kommer säkert packa om innan vi reser, men är väldigt nöjd med det jag packat. 

Den här veckan har jag inget inplanerat. Ska försöka komma mig till gymmet efter att ha varit förkyld i en vecka. Men mest troligen kommer jag att spela massa Kingdom Hearts III efter att jag förbeställde det igår. Så himla peppad. Kingdom Hearts är en spelserie jag verkligen älskar. Det var det första spelet vi hade till PlayStation 2 och jag har ingen aning om hur många timmar jag har spelat det. 

Här kommer lite bilder från förra veckan. 

Måndagen var Jennys sista hela dag här, så vi gick ut och åt hos Kasbha. Så himla gott. Blev dock mätt efter mindre än halva rätten, så tog med resten hem. 
  
 En dag snöade det stora flingor, var så himla mysigt. 

Vi har fått hem våra tågpass till Japan. Vi kommer inte bara vara i Tokyo, utan kommer att besöka lite andra städer när vi ändå är där.

Lördagen fick vi besök av våran kompis K. Vi skulle bjuda på tacos, men all osten vi hade hemma var Västerbottenost, så blev fancy tacos. 

 Vi spelade lite spel, Istanbul och Neptune. Vann i det första spelet och kom på en nära andra plats i det andra spelet (förlorade med ett poäng...). 

 Söndagen hade jag besök av Martins brorsdotter B. Var så himla kul. Hon tyckte dock att vi hade många katter nu och att det var bra så, vi behöver inte fler. Lucy och B är bästa vänner och de blev så glada över att se varandra igen. Har aldrig sett Lucy så himla glad och tålmodig. 

På söndagen fick vi äntligen hängt upp våra taklampor över soffan. Vi behövde lite hjälp med att fixa sladden innan vi kunde hänga upp dem, men nu så. De är från märket Vita och modellen heter Alva. De var hemska att bygga ihop och jag misstänker att vi hängt dem upp insidan ut, men vad gör det. Vi kom fram till att om vi någonsin flyttar kommer de mest troligen att få hänga kvar till nästa köpare. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...