onsdag 2 januari 2019

Massvis med böcker, ramen och cupcakes

PC270011
Onsdagen förra veckan skulle jag öppna på jobbet och satt därmed hemskt tidigt på Jernbanetorget och väntade på bussen. Jag tar oftast buss hela vägen från mig till jobbet, men på grund av jultider fick jag fint ta t-banan istället och en buss.

Efter jobbet mötte jag Martin för att lämna av ena högtalaren till TVn som inte fungerar. Visade sig att vi tagit oss med fel av de 2 vi har, så Martin fick fara tillbaka ensam dagen efter och fixa det. 
Vi gick i alla fall till Lucky Eddies på Carl berner för att kolla runt lite. Det är en stor butik, men det är så himla många bokhyllor och trångt mellan gångarna. Där har de verkligen allt och lite till när det kommer till böcker, serietidningar, musik och filmer. 

Hittade den här lampan. Hade en likadan när jag växte upp, så var kul att se. 


PC270015
När vi kom ut var solen på väg ned och det var så här magiskt vackert ute.

PC270026
Vi skulle bort till mathallen för att äta på ett ramen ställe.

PC270031

PC270034
Vi åt varsin wagyu ramen som var himla gott, men väldigt salt. Klarade inte av att äta upp allt på grund av saltheten. Hade nog gått bättre om jag druckit något sött till maten för att balansera saltet.


PC270038
Sen gick vi till själva mathallen för att äta dessert. Det fina med mathallen är att du kan köpa med dig mat från de olika bodarna och sitta i mitten och äta. Jag ville ha en cupcake medan Martin var sugen på glass. 

PC270037
Köpte en double chocolate cupcake som var så himla god (speciellt efter maten). 

Sen for vi hem och bara tog det lugnt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...