måndag 26 november 2018

Vecka 48

Hej. 
Sista veckan i november, peppen till december är här. Känner att november bara är en vänta månad på december, det händer så lite och är bara mörk. Har massa planer i december, så känner mig redo. 

Den här veckan är det mest bara jobb. Ska på middag och brädspel ikväll, doktorn på torsdag, ta fram alla julgrejer på fredag, så är det en del julmarknader på lördag och söndag. 

Nu lite bilder från förra veckan.

Glad och peppad på måndagen. Tror inte jag har visat fram min nya vinterjacka jag köpte för någon vecka sen, får ta och visa den ordentligt en dag. 

På måndagskvällen var vi på visning, men det var verkligen en miss. Vi har inte tänkt att köpa något än, men passar på att kolla in olika områden och så. 

Här har du en gäspande Lucy.

Jag ä l s k a r att ligga länge i sängen och göra ingenting. Lucy hatar att ligga länge i sängen, så när hon anser att jag legat länge nog sätter hon sig på mig och skriker lite. Tillslut så ger hon sig och lägger sig ned. 

På torsdagen fick jag och Martin för oss att vi skulle på bio och se nya Fantastiska vidunder Grindelwalds brott. Medan jag väntade på Martin strosade jag omkring på stan. 


 Vi köpte överdrivet dyrt godis i Freiabutiken. 

Och så var det dags för bio. Vi gillade filmen, inte samma känsla som Harry Potter filmerna, men det gör inte så mycket. 

Det var så himla fint en morgon. 

Och sen solen på väg ned ett par timmar senare. Är så himla trist att tänka på att det inte är ljust förrän på förmiddagen en gång och börjar bli mörkt innan jag ens är färdig på senvakt (alltså innan klockan fem). 

En morgon var det alldeles vitt, nästan silvrigt ute. Så himla vackert. 

Såg väldigt magiskt ut.

Handlade en del grejer från Söstrene grene, visar under veckan. 

Skulle in till stan på lördagen för att gå på julmarknader med mamma. 

Jag for hem en liten stund för att umgås med Lucy innan jag skulle in till stan för att gå på konsert med Martin. 

Jag var superglad för jag hade köpt en ny ögonskuggepalett som jag testade lite snabbt och gillade massvis. 

Vi skulle på konsert på Blå, som ligger bredvid Ingensteds (där hade vi våran bröllopsfest förra året) och rätt bortanför ligger Bortenfor (älskar namnet och drinkarna). 

 Vi såg ett svenskt band, Maidavale och ett japanskt band jag inte kommer ihåg namnet på just just nu. 

En trött söndag. Gick ut med katten innan klockan elva. Gudars vad små ögon jag får utan smink...

Vi var inte ute alltför länge, hon tycker inte om frosten men fick äta en del gräs som fortfarande kämpar på. Resten av söndagen satt jag och spelade Sims. Köpte nya expansionen med kändisar så håller på med det. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...