måndag 19 november 2018

Vecka 47

Hej. 
5 veckor kvar av det här året. Har börjat planera en del julaktiviteter som händer under december, så gissar på att resten av året kommer gå fort. 

Den här veckan står det inget speciellt i kalendern. Ska försöka få till att träna mer den här veckan, vilket jag hoppas går bra. Till helgen ska jag försöka få till en vinkväll med en väninna, vilket jag ser fram till. 

Förra veckan var bra. Var sliten i foten, men märker att jag börjar bli så van vid det. Vet inte helt om jag har mindre ont i foten eller om jag börjar bli van efter nästan 4 månader med smärtor. 
Martin skulle på konsert en dag, så vi möttes i stan för att ses lite innan och äta mat. Under helgen satt vi (mest jag då Martin jobbade) barnvakt till hans brorsdotter B. Var så himla mysigt. 

Här är lite bilder från förra veckan. 

 Jag var trött i kroppen så vi hängde på ett kafé innan vi skulle möta Martins kompis för middag. Det var på ett superhipstrigt ställe (du kunde gå på brygga öl kurs på andra våningen). Mer bilder kommer en annan dag. 

Lucy gnällde så hemskt en kväll om att få komma ut, så vi gick ut en lite stund. Efter fem minuter i mörkret och på kallt, vått gräs sprang hon verkligen mot våran ingång och började krafsa på dörren för att komma in igen. 

Det är som oftast så här jag vaknar, med en katt på min axel som skriker en del och ska ha all uppmärksamheten hon kan få. 

Lördagen hade vi fått den här fina på besök och de lekte en del innan vi skulle ut. Martin på jobb och vi skulle ta det lugnt i stan. 

Köpte massa godis som var noga utvalt av B. 

Hon hade fått lov att välja ut 6 små djur när vi var på zoologiskt museum. Det tog lång tid innan hon hade valt ut de 6 hon ville ha.

På lördags kvällen somnade hon ganska sent, 19.20 och efter två timmar hörde jag små fotsteg som kom närmare vardagsrummet där jag satt och såg på TV. En nyvaken B kom och sa Tante det är mörkt nu. Tante sova. Så städade lite grann innan jag gick och la mig. 
Vaknade strax innan åtta på söndagen av ett Tante det är ljust nu. Se solen. Tante vakna nu. Måste säga att det är aningens gulligare än en skrikande katt (även om Lucy är väldigt gullig hon med). 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

1 kommentar:

  1. 5 Veckor kvar =O... när du skrev så så är det inte alls mye kvar!!! Ojojojjj meeen december ser jag fram emot iaf, är verkligen pepp på hur julperioden i götet kan vara *glad tjej* Ha det super och en fortsatt TREVLIG VECKA, kramar =)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...