måndag 6 augusti 2018

Vecka 32

Hej. Hoppas du mår bra. 

Det blev väldigt tyst här i veckan, men det är en orsak till det. Jag lyckades trampa fel på måndagen på jobbet och skadade min ankel ganska så ordentligt. Ni som följt med ett tag vet om att jag gjorde det för 1,5 år sen. Det var samma ankeln den här gången. Så jag är bara hemma och vilar och hoppas på att bli bättre ASAP. Kommer vara hemma ett litet tag till, vilket inte gör så mycket. Jag har ju Lucy till sällskap. Är så himla mysigt och hon är väldigt sällskapssjuk. 

Den här veckan har jag inga planer alls, vilket är skönt men lite stressande. Sommaren närmar sig sitt slut och det är jag inte helt klar för. Det är skönt att temperaturen har sjunkit här i Oslo en hel del, nu går det faktiskt att vara ute utan att helt svettas bort. 

Måndagen efter att jag varit på jobbet och sen på akuten för att kolla foten kom jag hem till den här lilla damen. Åh vad hon var glad över att se mig. 

Den här veckan har jag kunnat börja använda min nya kalender ordentligt. Köpte den i början på juli, så började skriva lite i den då. 

Förundras över hur hon sover ibland. Jaja.

 Torsdagen var jag till min fastlege för att kolla in foten. Den är fortfarande dålig så jag ska vila lite mer hemma. 
Fastlegen liggen rätt vid mitt jobb, så jag gick förbi där och hälsade på lite. Tog bussen in till stan för att ta tbanan hem. Köpte med macarons hem från Sebastien Bruno. 

 Blev mest rosa, vilket är de bästa smakerna. Köpte karamell, kokos, vanilj och jordgubbe, champagne, hallon och den sista kommer jag  inte ihåg...

 Hon här väcker mig så himla tidigt. Har lyckats pressa sängtiden till klockan åtta och inte fyra-fem på morgonen. 

 Det blir massvis med kattbilder när hon är så här fin. 

Vi fick nätat in balkongen så nu kan vi äntligen vädra ordentligt. Jag och Lucy hänger lite på balkongen på morgonen när det är lite svalare ute och inte direkt sol där. 

Lördagen hängde jag med några vänner till tidigt på morgonen. Blev straffad av det när jag 1. Blir väckte klockan 8, med mindre än 4 timmar med sömn, 2. Har en fot som svällde upp rejält och tar väldigt ont. 
När jag skulle gå till ett taxistopp passerade jag och mitt sällskap operan. Om kvällen är den tänt och man kan se in där de syr kostymerna. Hittade en bokstavlig cupcakeklänning. Vilket var fruktansvärt roande halv fyra på morgonen...

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...