måndag 27 augusti 2018

Vecka 35

Hej hoppas du mår fint denna måndag. 
Jag är fortfarande hemma på grund av foten, men det blir bättre för varje dag jag tar det lugnt. Tyvärr får jag hemskt ont i ett par dagar om jag gör något, som är på jobbet eller är ute och går långt. Hoppas det blir bättre snart, för jag är ganska så less på att ta det lugnt nu. 

Den här veckan har jag tänkt att försöka få träna lite, då det mesta som inte sliter på foten. Känner att jag kan göra något i alla fall. 
Annars har jag tänkt att försöka komma mig ut lite mer för att se om det kan hjälpa. Jag ska också förbi jobbet en dag, vilket ska bli kul. Saknar verkligen barnen på jobbet och mina kollegor. Gör en del planering och jobb hemifrån, men det är inte riktigt samma sak. 

Här kommer i vanlig ordning lite bilder från veckan som var. 

 På måndagen hängde jag och Lucy en del i soffan i vänt på Martins brorsdotter som vi skulle sitta barnvakt till.

 Jag fotade och sorterade mina kamerasaker som finns i min kameraväska. Lucy hjälpte till.

 Sen så lekte vi i flera timmar. Lucy hittade verkligen stor glädje i att leka med B. Lucy följde efter henne och var med henne hela tiden, vilket var väldigt gulligt att se. 

Vi gick ut en tur med Lucy, vilket var kul. B skulle absolut hålla i kopplet till Lucy och släppa det då och då. Tack och lov sprang Lucy inte sin väg. 

 Det är så himla mysigt och trevligt med Lucys sällskap. Hon vill gärna vara med mig hela tiden. 

Vi lekte en hel del i väntan på att B skulle komma på besök igen. Det gosedjuret som ligger i huset är hennes favorit. Tror det har med storleken att göra och att den har lösa, sprattlande armar som är roliga att bita på.

Vi gick ut igen, men den här dagen gick det lite dåligt. Lucy blev vettskrämd av en boll, kom sig ur selen och sprang sin väg. Tack och lov fick Martin tag på henne, men då var hon väldigt stressad och det tog en liten stund innan hon lugnade sig.

När vi kom in åt vi glass och Lucy snodde glass från B.  

Onsdagen var jag på jobbet för dagen. Hade fått en ny telefon i posten som jag hämtade ut på vägen till jobbet och laddade där. Ska visa upp den i ett eget inlägg tänkte jag. 

Vi åt glass på kvällen och Lucy kämpade med att ta från Martin. Det gick inte bra. 

Aningens sliten, men vi gick och hämtade posten. Lucy tyckte det var väldigt spännande och låg fint på armen hela tiden. 

 För det mesta är vi så här hemma, Lucy ligger bakom min nack-kudde och myser. 

 Lördagen skulle vi till några vänner och var tvungen att ta buss för tåg. Vi missade en buss med ett par minuter, så vi hade en timma på oss innan nästa gick. 

Håret växer som ogräs. Det har blivit så himla långt på ett år. Så här såg det ut för ganska exakt ett år sen. 

Vi spelade hemmagjord kubb och kastade hästskor. Båda grejerna var riktigt svårt, men väldigt kul.

Denna här väckte oss orimligt tidigt på söndagen, Martin stod upp med henne och jag fick sova vidare. 

Jag satt och skrev lite grann och fick sällskap av Lucy. Även om det är länge kvar tills vi reser håller jag på att förbereda mig. Vet att jag egentligen borde vänta lite grann, för tiden går inte något fortare och jag blir bara mer ivrig och otålmodig över att komma iväg. 

Sen fick vi besök av min mamma, vilket var väldigt trevligt. Vi har inte setts på en stund, så vi hade mycket att prata om. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...