tisdag 6 december 2016

Mina julkalendrar 2016

I år har jag två julkalendrar, en från Douglas och en från Essie. Den från Douglas köpte Martin till mig när han var i Kiel, och Essie-kalendern är från mig till mig. 
Douglas kalendern är en mer skönhetskalender medan Essie har fokus på nagellack och händer. 

DSC_7449
De är stora och tar massvis med plats. De får stå på en vit bänk, där är de minst i vägen. 

DSC_7451

DSC_7453
Än så länge har jag fått fyra små lack från Essie + en tester för handkräm. Glitterlacket tog jag på mig med en gång, det är därför den är lite tom. 

DSC_7464
Det är lite blandade märken i denna som du ser. Det mesta/allt är i mini, vilket inte gör så mycket. Är ändå kul att testa på massa nya märken och produkter. Gillar jag dem är det bara att köpa stort, och gillar jag inte produkten så har då testat den. 

DSC_7455
I Douglaskalendern har jag fått en hårkur, BB kräm för benen (!!!, alltså va?), parfym, en duschsåpa och en liten, liten mascara. 


Har du någon kalender i år?

8 kommentarer:

  1. Vilka fina kalendrar du har och jag har ingen i år :-D Kramis

    SvaraRadera
  2. Så skoj att ha två kalendrar att öppna och få testa en massa nytt!:) själv har jag ingen kalender i år...vet inte vad som hände!:P men jag kollar på julkalendern varje morgon till frukost så känner mig rätt nöjd ändå!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar oftast ha en chokladkalender, men tänkte slå på stortrumman under julen. Åh så mysigt :D

      Radera
  3. Själv har jag bara en chokladkalender :)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...