Fortsätt till huvudinnehåll

Årssammanfattning juli - augusti - september

Då var det dags att sammanfatta årets juli, augusti och september. 

Årets sommar har varit väldigt fin. När jag ser tillbaka är det mest med värme (slutade ju trots allt med strumpbyxorna tidigt), men också andra fina minnen och några jag gärna kunde ha hoppat över (som galna, förredetta vänner och vattenskadan i lägenheten).  

Låt oss börja.

Det finns nog inga personer vi har saknat så otroligt mycket som Jenny och Kalle. Och vad gör man när man saknar någon ofattbart mycket? Jo, man reser och hälsar på. Jag och Martin tog bussen till Malmö en helg bara för att hänga med två favoriter. Jag hade aldrig varit i Malmö tidigare, så det var väldigt kul att utforska. 
Vi var hemma en dag innan det var dags att resa ett par dagar till Bryssel. Där blev det ett par fina, varma, fyllda dagar. Vi lyckades träffa av en värmebölja som gjorde att jag på allvar trodde jag skulle dö. Jag var uppsvälld som en lite korv, vilket inte vara skönt eller trevligt för varken mig eller Martin. Men vi upplevde massa fint när vi var där. Vi var på chokladmuseum, såg på serietidningar, drack massa öl, var på Harry Potter utställning, firade Belgiens nationaldag och blev officiellt förlovade. 

 I augusti började jag mitt sista år på min utbildning och vi började med våran renovering av badrummen. 
I och med renoveringen valde jag och Martin att flytta hem till mamma under två veckor. Vi hittade på massa trevligt innan skolstarten, som att spela minigolf. 
Jag myste med hundvalpar, för när någon i ens närhet får valpar så ska de gosas med. Jag hängde i en spelhall och kom mig nästan igenom ett skjutspel. Jag, Martin och Johanna var på konsert och såg på Veronica Maggio. 
Sen började det jobbiga. Det blev vattenskada i lägenhetsbyggnaden, hela min rad i byggnaden blev drabbade. Och sen började ett tre månaders mindre helvete. Men det, det är en helt annat inlägg.

 September började saker lugna sig lite med lägenheten, vi fick flytta in på hotell och sen i en lägenhet och våran blev bokstavligen riven ned till betongen. 
Vi var på bröllopskväll hos Kitch'n och skrev en önskelista och fick smaka på lite mat och så. En väldigt trevlig form för kundkväll. 
Jag och sambon var på Höstsabbath, en liten festival och vi var och såg på Band of Skulls. 
En dag var vi och kollade in lokalen där vi ska våran bröllopsfest. Är väldigt mysigt att planera till den måste jag säga, även om vi just nu är nästan färdiga.


Kommentarer

 1. Spännande år ni har haft och nästa lär blir lika eller ännu mer spännande ^^... är ju ändå ett år då ni gifter er liksom! Av egen erfarenheter med att vara OCH planera bröllop så är det alltid det där "lilla extra" med sånt ^^... GOD JUL på dig/er nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det här året kommer att bli riktigt bra :)
   Hoppas du hade en riktigt fin jul :)

   Radera
 2. Kul att få läsa och ta del av :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…