Fortsätt till huvudinnehåll

Mina julkalendrar 2016

I år har jag två julkalendrar, en från Douglas och en från Essie. Den från Douglas köpte Martin till mig när han var i Kiel, och Essie-kalendern är från mig till mig. 
Douglas kalendern är en mer skönhetskalender medan Essie har fokus på nagellack och händer. 

DSC_7449
De är stora och tar massvis med plats. De får stå på en vit bänk, där är de minst i vägen. 

DSC_7451

DSC_7453
Än så länge har jag fått fyra små lack från Essie + en tester för handkräm. Glitterlacket tog jag på mig med en gång, det är därför den är lite tom. 

DSC_7464
Det är lite blandade märken i denna som du ser. Det mesta/allt är i mini, vilket inte gör så mycket. Är ändå kul att testa på massa nya märken och produkter. Gillar jag dem är det bara att köpa stort, och gillar jag inte produkten så har då testat den. 

DSC_7455
I Douglaskalendern har jag fått en hårkur, BB kräm för benen (!!!, alltså va?), parfym, en duschsåpa och en liten, liten mascara. 


Har du någon kalender i år?

Kommentarer

 1. Vilka fina kalendrar du har och jag har ingen i år :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Så skoj att ha två kalendrar att öppna och få testa en massa nytt!:) själv har jag ingen kalender i år...vet inte vad som hände!:P men jag kollar på julkalendern varje morgon till frukost så känner mig rätt nöjd ändå!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar oftast ha en chokladkalender, men tänkte slå på stortrumman under julen. Åh så mysigt :D

   Radera
 3. Själv har jag bara en chokladkalender :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…