Fortsätt till huvudinnehåll

Mina julkalendrar 2016

I år har jag två julkalendrar, en från Douglas och en från Essie. Den från Douglas köpte Martin till mig när han var i Kiel, och Essie-kalendern är från mig till mig. 
Douglas kalendern är en mer skönhetskalender medan Essie har fokus på nagellack och händer. 

DSC_7449
De är stora och tar massvis med plats. De får stå på en vit bänk, där är de minst i vägen. 

DSC_7451

DSC_7453
Än så länge har jag fått fyra små lack från Essie + en tester för handkräm. Glitterlacket tog jag på mig med en gång, det är därför den är lite tom. 

DSC_7464
Det är lite blandade märken i denna som du ser. Det mesta/allt är i mini, vilket inte gör så mycket. Är ändå kul att testa på massa nya märken och produkter. Gillar jag dem är det bara att köpa stort, och gillar jag inte produkten så har då testat den. 

DSC_7455
I Douglaskalendern har jag fått en hårkur, BB kräm för benen (!!!, alltså va?), parfym, en duschsåpa och en liten, liten mascara. 


Har du någon kalender i år?

Kommentarer

 1. Vilka fina kalendrar du har och jag har ingen i år :-D Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Så är det ibland. Kram

   Radera
 2. Så skoj att ha två kalendrar att öppna och få testa en massa nytt!:) själv har jag ingen kalender i år...vet inte vad som hände!:P men jag kollar på julkalendern varje morgon till frukost så känner mig rätt nöjd ändå!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar oftast ha en chokladkalender, men tänkte slå på stortrumman under julen. Åh så mysigt :D

   Radera
 3. Själv har jag bara en chokladkalender :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.