Fortsätt till huvudinnehåll

Min julafton


Jag hade planerat in en hel del inlägg den här veckan, känns som att det är dags att fint sammanfatta resten av året och så, men min förkylning satte verkligen stopp på mina planer. Är så fruktansvärt less hosta, snuvan, det att vara tät i hela huvudet, kliandet på kroppen, hals och öron värken och febern. Jag hoppas innerligt att jag är helt frisk till imorgon, för jag vill fira ut det här året och fira in det nya med nästan alla mina favoritkillar. Och det gärna utan att må piss. 

Men nu är det dags att visa lite bilder från min julafton. Jag jobbade ett par timmar mitt på dagen, och Martin skulle iväg och fira med sin familj, så vi firade ihop på morgonen. Vi öppnande julklapparna till varandra och de vi fått av vänner. Jag fick en plånbok från Kate Spade och ett presentkort till ett SPA för två. Visar upp plånboken i ett eget inlägg nästa vecka tänker jag. 


PC240017 
Efter att jag jobbat och tagit den nästan tomma t-banan hem till mamma så var jag äntligen framme i ett julpyntat hem. 

PC240018
Mammas julgran har mycket som man kan se på. Som dinosaurier. 

PC240019
Eller en lurvig pingvin. 

PC240020
När klockan slog tre såg vi på Kalle och hans vänner. Mammas sambo jobbade också på julafton, men var färdig lite senare. Så vi väntade på han innan vi började med klappöppningen och middagen.

PC240034
Här är min nya klänning från New Look på. Den är egentligen mörkgrön men blir blå när jag försöker att fota den. Urringningen var hemskt, hemskt djup så jag sydde ihop den lite snabbt. Blev inte det bästa men bättre än att nästan blotta sig. 

PC240037
Men måste säga att klänningen är himla fin i blått också...

PC240041
Så var det julklappsutdelning. Jag fick massa fint, bland annat en ögonskuggepalett från the Balm av mamma, en Harley Quinn kalender av min syster och en Batman figur av min bror. 

Sen sov jag över hos mamma och vaknade med en fruktansvärd förkylning. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 




Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…