Fortsätt till huvudinnehåll

Min julafton


Jag hade planerat in en hel del inlägg den här veckan, känns som att det är dags att fint sammanfatta resten av året och så, men min förkylning satte verkligen stopp på mina planer. Är så fruktansvärt less hosta, snuvan, det att vara tät i hela huvudet, kliandet på kroppen, hals och öron värken och febern. Jag hoppas innerligt att jag är helt frisk till imorgon, för jag vill fira ut det här året och fira in det nya med nästan alla mina favoritkillar. Och det gärna utan att må piss. 

Men nu är det dags att visa lite bilder från min julafton. Jag jobbade ett par timmar mitt på dagen, och Martin skulle iväg och fira med sin familj, så vi firade ihop på morgonen. Vi öppnande julklapparna till varandra och de vi fått av vänner. Jag fick en plånbok från Kate Spade och ett presentkort till ett SPA för två. Visar upp plånboken i ett eget inlägg nästa vecka tänker jag. 


PC240017 
Efter att jag jobbat och tagit den nästan tomma t-banan hem till mamma så var jag äntligen framme i ett julpyntat hem. 

PC240018
Mammas julgran har mycket som man kan se på. Som dinosaurier. 

PC240019
Eller en lurvig pingvin. 

PC240020
När klockan slog tre såg vi på Kalle och hans vänner. Mammas sambo jobbade också på julafton, men var färdig lite senare. Så vi väntade på han innan vi började med klappöppningen och middagen.

PC240034
Här är min nya klänning från New Look på. Den är egentligen mörkgrön men blir blå när jag försöker att fota den. Urringningen var hemskt, hemskt djup så jag sydde ihop den lite snabbt. Blev inte det bästa men bättre än att nästan blotta sig. 

PC240037
Men måste säga att klänningen är himla fin i blått också...

PC240041
Så var det julklappsutdelning. Jag fick massa fint, bland annat en ögonskuggepalett från the Balm av mamma, en Harley Quinn kalender av min syster och en Batman figur av min bror. 

Sen sov jag över hos mamma och vaknade med en fruktansvärd förkylning. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.