måndag 19 december 2016

Veckosammanfattning

Glad måndag! Hoppas du hade en riktigt fin helg och en fin fjärde advent. Nu är det inte många dagar kvar till julafton. Har du kvar något av julhandeln? Jag är stort sett färdig, har lite kvar att ordna. 

Förra veckan var en väldigt fin vecka, jag jobbade inte alltför mycket och hade det väldigt fint. Denna här veckan har jag mycket inplanerat. Idag är jag ledig, men jag jobbar tisdag, torsdag, fredag och lördag. Men, har lite andra planer. Jag ska bland annat en sväng till Sverige och handla, spela spel med några vänner och sitta uppe ett par timmar på fredagskvällen för att spela Bingolotto. 

Men här är lite bilder från förra veckan i vanlig ordning.

 Måndagen bakade jag lite muffins på jobbet. 

Månen var väldigt fin en kväll. 


 Onsdagen hade vi julavslutning på jobbet och jag kom hem med blommor och ett litet paket. 

 Torsdagen var en väldigt fin morgon. 

 På kvällen var det julmiddag hos mamma med min familj. Min bror och syster reser till Sverige över jul och nyår, så vi firade lite tidigt med dem. 

 Jag har inte spelat Monopol på flera år, så det var kul att göra. Efter att vi spelat delade vi ut lite julklappar. 

 Fredagen ville jag inte stiga upp, det var så himla grått och dimmigt ute (som det hade varit i flera dagar). Men upp skulle jag ändå. 

 För på kvällen skulle vi till Café Amsterdam och fira med några vänner. 

 Jag och Martin skulle bara vara ute i ett ar timmar, men vi kom hem vida fyra på morgonen. Det är sånt som händer. 

 Lördagen skulle jag och Martin köpa julklappar, vilket vi fick gjort. Är nästan färdig. Men att knappt ha sovit och vara aningens bakis är inte det bästa när staden är full med andra julhandlare. 

 Men lite pizza hjälper. Vi åt på Mamma Mia, ett litet ställe med väldigt god pizza. 

 På kvällen packade jag in presenterna. Älskar verkligen att slå in paket, det är så himla mysigt. 

 Söndagen vaknade jag upp till sol och ett vitt landskap. 

 Det blev lite ändringar i planerna som gjorde att vi skulle hem till Martins mamma på söndagskvällen. 

Åt god mat och hade det väldigt trevligt, innan vi blev körda hem där vi såg på Doctor Who, jag beställde hem lite onödiga saker och skrev blogginlägg. 

Hoppas att du får en riktigt fin vecka. 

2 kommentarer:

  1. Jag har varken börjat eller några kvar eftersom vi skippar sånt hos oss =)... sååå skönt! Vi ger varandra saker å upplevelse året om när man minst anar ist. I år så jobbar jag också på julen så det blir ett mysigt ensamt, liite har jag ändå planerat för mig själv så det går verkligen ingen nöd för mig *S* Åker till skogarna vid nyår <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi ger också upplevelser till varandra, genom året men också på julafton eller födelsedagar. Men vi ger också något som är symboliskt för den högtiden.

      Radera

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...