fredag 5 februari 2016

Clara Necklace

Det är ingen hemlighet att jag verkligen älskar Monki. Nästintill allt i min garderob kommer därifrån eller från Asos. Det innebär att jag är där ofta, lite för ofta kanske. Ena tjejen som jobbar i butiken kände igen mig och kom ihåg mig från i julen när jag var där och undrade hur det hade gått med cruisen jag skulle på. Borde jag ta det som en komplimang eller börja gå till de andra Monki-butiker ibland också?

Min vårgarderob har börjat komma till sig riktigt bra. Plagg efter plagg från min Pinterest börjar kryssas av och nu även det här halsbandet. Jag vet att jag är värdelös på att använda smycket, men det här var så fint att jag bara måste få det till att fungera. Har en del planer och tankar till outfits, jag måste bara komma ihåg att ta det på innan jag går hemifrån. 

DSC_4305

DSC_4316

12 kommentarer:

  1. Man kan ju göra så som man ibland gör med sina favorit plagg (oftast dopkläderna görs så) och sätter dem i en djup ram!! Min väninna tog min idé för länge sen och när hon ej använder smyckena så sätter hon sina favoriter i ramen =D... riktigt coolt och snyggt som passar t.ex skit bra i klädkammare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Himla bra idé :) Men jag har varit duktig på att använda halsbandet :)

      Radera
  2. Monki er definitivt favoritt av kjedebutikkene!!

    SvaraRadera
  3. Men wooow, så fint det var!

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...