måndag 8 februari 2016

Måndag

De helgerna jag jobbar märker jag att det händer inte mycket i mitt liv. Alls. Oftast. Den här helgen var jag till en viss grad mer aktiv än det jag brukar vara.
Efter jobbet på lördagen for jag ut med mina syskon och några bekanta. Var lite för trött, men hade det kul så for ut ändå.
Vi hade efterfesten hos oss, vilket var kul. Men var lite väl många randoms som inte helt ville gå. När klockan börjar närma sig 7 på morgonen och personen som är fälles nämnaren gick hem tre timmar tidigare  + att de flesta utom två sitter och stort sett sover så får man gärna gå hem. Men men. Då har jag lärt mig det när det kommer till efterfester med folk jag inte känner alls, inte ha det hos mig. 

Vaknade inte förrän vid kl 13 på söndagen, vilket jag mest troligen behövde. Och efter det var jag fast i soffan och försökte ordna veckans inlägg (vilket är lättare sagt än gjort för att vara ärlig). 


Eftersom att det är blött, grått och generellt februari får du lite bilder från sommaren 2015. Hurra för att det närmar sig våren <34 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att du var lika trött som den där kissen på bilden efter en sådan helg ;)... hahaha katter kan verkligen se ut att ha bekvämt oavsettt hur bekvämt det egentligen är! TREVLIG VECKA, kramen damen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det var jag minst sagt. Kram :)

   Radera
 2. Åhh, längtar efter våren så mycket!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här. Är så himla less vintern nu...

   Radera

Stand up och indisk mat

Martin hade sett att en komiker vi gillar, Jim Gaffigan, skulle vara här i Oslo i torsdags, så han köpte biljetter till oss.  Det ...