onsdag 10 februari 2016

Saker jag inte ångrar att jag inte gjorde...

Var inne på Bloggkommentatorerna och såg att de hade länkat till Cissi Wallin där hon skriver om saker hon inte ångrar. Tänkte knåpa ihop min egen lilla lista med saker jag inte ångrar att jag inte gjorde. Jag ångrar inte att jag inte....
 • Började festa under högstadiet. Det finns tid till sånt senare i livet. Lovar.
 • Började på Naturbruksgymnasiet. Fick många fina vänner där, några få har jag fortfarande kontakt med. 
 • Stannande kvar i Sverige efter gymnasiet
 • Tatuerade det jag tänkte som en 16-åring. Slipper gå omkring som en vandrade reklampelare full med bandnamn och låttexter (inte något fel med det på andra). 
 • Fick barn tidigt
 • Flyttade tillbaka till Sverige trots att mitt ex nästan krävde det. Mitt hjärta var aldrig i Skellefteå och känner inte att jag behöver återvända. Alls. (Snart två år sen jag var där sist. Tror jag).
 • Knappt hade en singeltid mellan mitt ex och min sambo. Det kändes så himla rätt med en gång när jag väl insåg att jag var kär i min sambo. 
 • Slutade på mitt första jobb här i Oslo för att studera, trots att det var personer som inte trodde att jag skulle klara av det. "Håll dig till det du kan" my ass. 

Är det något du inte ångrar du inte gjorde?

6 kommentarer:

 1. Nää jag ångrar inget som hände just där och då... annars skulle jag inte vara den jag är idag och de erfarenheter + lärdomar man har nu liksom! Onödigt energi med att ångrar något som man ändå inte kan göra något åt nu, bär upp isf och till å med vara stolt över nuet ist =)... ibland är det lättare när man väl kommer till insikt och bara gör det! Ta hand om dig och ha en TREVLIG HELG nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig :) Men inlägget handlar om saker jag inte ångrar att jag inte gjorde, inte saker jag ångrar ;)

   Radera
 2. Vilken kul idé att skriva ett inlägg om vad man inte ångrar! Tror jag ska göra något liknande sen nån gång när jag har tid! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tyckte jag också :) Att skriva om saker jag ångrar känns bara allmänt deprimerande på ett sätt...

   Radera

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...