Fortsätt till huvudinnehåll

Saker jag inte ångrar att jag inte gjorde...

Var inne på Bloggkommentatorerna och såg att de hade länkat till Cissi Wallin där hon skriver om saker hon inte ångrar. Tänkte knåpa ihop min egen lilla lista med saker jag inte ångrar att jag inte gjorde. Jag ångrar inte att jag inte....
 • Började festa under högstadiet. Det finns tid till sånt senare i livet. Lovar.
 • Började på Naturbruksgymnasiet. Fick många fina vänner där, några få har jag fortfarande kontakt med. 
 • Stannande kvar i Sverige efter gymnasiet
 • Tatuerade det jag tänkte som en 16-åring. Slipper gå omkring som en vandrade reklampelare full med bandnamn och låttexter (inte något fel med det på andra). 
 • Fick barn tidigt
 • Flyttade tillbaka till Sverige trots att mitt ex nästan krävde det. Mitt hjärta var aldrig i Skellefteå och känner inte att jag behöver återvända. Alls. (Snart två år sen jag var där sist. Tror jag).
 • Knappt hade en singeltid mellan mitt ex och min sambo. Det kändes så himla rätt med en gång när jag väl insåg att jag var kär i min sambo. 
 • Slutade på mitt första jobb här i Oslo för att studera, trots att det var personer som inte trodde att jag skulle klara av det. "Håll dig till det du kan" my ass. 

Är det något du inte ångrar du inte gjorde?

Kommentarer

 1. Nää jag ångrar inget som hände just där och då... annars skulle jag inte vara den jag är idag och de erfarenheter + lärdomar man har nu liksom! Onödigt energi med att ångrar något som man ändå inte kan göra något åt nu, bär upp isf och till å med vara stolt över nuet ist =)... ibland är det lättare när man väl kommer till insikt och bara gör det! Ta hand om dig och ha en TREVLIG HELG nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig :) Men inlägget handlar om saker jag inte ångrar att jag inte gjorde, inte saker jag ångrar ;)

   Radera
 2. Vilken kul idé att skriva ett inlägg om vad man inte ångrar! Tror jag ska göra något liknande sen nån gång när jag har tid! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tyckte jag också :) Att skriva om saker jag ångrar känns bara allmänt deprimerande på ett sätt...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.