Fortsätt till huvudinnehåll

Lovetag


Vad heter ni?
Christina och Martin. 

Hur träffades ni?
Vi träffades på Outland när de hade brädspelskvällar varje torsdag. Martin hade lärt känna en av mina kompisar som tog med han dit. 

Är ni förlovade?
Nej.Uppskattar han att du bloggar om han?
Han blir lite less när jag ska ta bilder av han/mat/osv, men samtidigt uppskattar han att jag tar så många bilder. 

Hur länge kände ni varandra innan ni blev tillsammans?
Vi kände varandra i ett år cirka innan vi blev ihop. 

Bor ni ihop?
Japp. Det har vi gjort i över 4 år nu. 

Har ni barn?
Nej. 

Har båda körkort?
Nej. Vi bor i Oslo och har nära till diverse kollektiva transportmedel. 

Brukar ni säga att ni älskar varandra?
Varje dag <3 I ord och handlingar. 

Vem fyller år först på året?
Martin fyller år i mars och jag i slutet av maj. 

Stöttar han dig i det du gör?
Mycket mer än det jag förväntar mig. 


Hur länge har ni varit tillsammans?
I år har vi varit ihop i fem år. 

Vad är det bästa med honom?
Han är alldeles fantastisk. Han har verkligen troen på alla vi möter och får vänner superlätt. Även om jag har svårt att prata om saker, är han väldigt lätt att prata med. Han hör efter och bryr sig verkligen.

Hur ser er 5-års plan ut?
Det som händer de närmsta fem åren (och tidigare) är nog att renovera badrummet, sovrummen, bli färdig med skolan, resor (planerar utöver sommarens planer bland annat Tokyo), förlovning, barn giftermål (de tre sista behöver inte vara i den ordningen). Men först och främst att vi är ihop och lyckliga. 

Kommentarer

 1. Svar
  1. Kul att du gillade inlägget :)

   Radera
 2. Men åh, vilken härlig tag. Så mysigt att få läsa mer om ert förhållande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :) Åh så kul att du gillade att läsa om oss <3

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.