måndag 1 februari 2016

Kusmi tea

Jag har aldrig helt varit en te-drickande person. Är inte varma dryckers största fan då jag har en väldigt varm kropp under hela året. Men i vinter har jag druckit massvis av te, och speciellt på mina helt lediga dagar (= ingen skola eller jobb). Så mysigt. 

Vi har redan massvis av te hemma, det är verkligen perfekta presenten hos oss då min sambo älskar te. Så jag tänkte att jag skulle lyxa till det med små te-burkar från Kusmi Tea. Vi har en hel butik inne på Oslo City till det märket och det är något speciellt med att lukta sig fram till vad man kan tänka sig. 
Jag valde att köpa ett litet set med 5 små teburkar (den femte gav jag bort i present, så det är bara fyra på bilden) som heter Afternoon Tea. De luktar gott, och när jag skrivet inlägget har jag bara testat den ena, den bruna burken, men jag har svart te varianten av den gröna. 

DSC_4291
Lovar och svär att inte mina frukostar ser ut så här jämnt. Äter sällan frukost, pga blir illamående om jag äter för tidigt från när jag vaknar. 

DSC_4274
Burkarna är så himla fina och borde stå framme hela tiden om vi hade haft plats. Kommer helt klart att spara på dem även när teet är slut,

DSC_4279
Almond green tea, Prince Vladimir, Chocolate, green St Petersburg. 

DSC_4278

DSC_4276
Insåg inte förrän nu att de två nedersta hade den franska texten framme. 

14 kommentarer:

 1. Te är verkligen gott, speciellt över höst/vinter :)

  SvaraRadera
 2. Vad gott med olika tesorter :-D Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar att prova nya smaker :) Kram

   Radera
 3. Ja dricker inte heller te så ofta men de finns ju smaker som e jättegoda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :) Sen så är teburkarna så fina :)

   Radera
 4. Jag gillar ju te och just Kusmi Tea är en favorit. Jag gillar Sweet love och Euphoria. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh har inte testat de, men har helt säkert luktat på dem :)

   Radera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...