Fortsätt till huvudinnehåll

Profilbilder på Facebook del 2

Då var det dags att se på del 2 av mina profilbilder. Första delen hittar du HÄR.


05.12.10

Var och handlade i Sverige med familjen.

18.12.10
Tog den här bilden när Robin och Johanna (mina syskon) kom på besök till Oslo. 

28.12.10


28.01.11


15.03.11
Hade Jenna på besök en vecka. Har så sjuka mängder selfies från när hon var här, men gudars vad kul vi hade. 

19.03.11
Jenna och jag i kön för att se My Chemical Romance. 

10.04.11
Den här bilden är tagen av Jenna inne på Hard Rock Café om jag kommer ihåg rätt.


19.04.11
Kommer ihåg att jag älskade den klänningen jag har på mig, men jag fick en stor blå fläck på den som inte gick bort. Att kasta den gjorde hemskt ont.

28.06.11
En bild på mig innan jag skulle till DesuCon. 

18.07.11
En av mina favoritbilder på mig, även om det är en del jag skulle ha gjort annars idag om jag skulle ta den. 


30.08.11
Jag och Jenna under Reading Festival 2011. 

Kommentarer

 1. Fina bilder. SÅ kul att se tillbaka på ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Det är ju det :) Inte ofta man sitter och ser på gamla profilbilder.

   Radera
 2. Svar
  1. Kul att du gillade inlägget :)

   Radera
 3. Åh, vilket roligt inlägg!! (+ tråkig jag är som har haft SERIÖST 3 bilder i hela min FB-historia, haha) :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade inlägget :) Haha åh :) Ja, 3 är kanske lite lite, men 44 börjar bli lite väl många....

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …