Fortsätt till huvudinnehåll

SpillExpo 2015

I helgen som var var det SpillExpo i Lilleström. Jag och Martin tog tåget dit på söndagen, mest för att se cosplay-tävlingen, men också se på lite nya spel. 

PB080001
Vi kommer dit samtidigt som Scarlet Witch från Avengers och en cool person i kappa. 

PB080003
Så var det dags för mässan. 

PB080008
Man kunde bland annat prova Tomb Raider. 

PB080010
Det var även en mini arkadhall med bland annat denna här som var som en mekanisk tjur fast en bräda istället.

PB080011
Såg en lampa jag gillade. 

PB080012

PB080013
Vi lyssnade på en person prata om ett spel som heter Shadow Puppeteer. De som har skapat spelet är norska och spelet kommer snart ut på Wii U, vilket är stort. 

PB080014

PB080015
Man kunde spela Disney Infinity med Star Wars figurer. 

PB080016
Det fanns en del indiespel att prova på. 

PB080034
Så var det dags för cosplay-tävlingen. Jag kommer inte ihåg vad alla var, men skriver de jag kommer ihåg. Det här är bara en del av de som ställde upp, inte alla stod nog stilla att bilden skulle bli bra tyvärr. 

PB080048
Nurse från Silent Hill. 

PB080058


PB080091


PB080105
Hon vann för bästa props. Skölden kunde snurra. 

PB080121

PB080127

PB080129
Hon vann hela cosplay-tävlingen. Kostymen var verkligen cool. 

PB080140
Master Chief från Halo. 

PB080147
Jessica Rabbit. 

PB080187
Killarna från 300 vann grupp-priset.

PB080192
Big daddy och little sister från Bioshock. Big daddy vann honourable mention. 

Kommentarer

 1. Så kult det så ut :-D NYT helgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt coolt :) Hoppas du får en fin vecka :)

   Radera
 2. Svar
  1. Jag hade det väldigt kul där :)

   Radera
 3. Kul! Hoppas du får en fin helg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja :) Jag hade en väldigt fin helg :) Hoppas du får en fin vecka :)

   Radera
 4. Finns ju en super nice program om just detta som jag alltid blir överlyckligt med att titta på ^^... samt face off är ju såå underbart!! Tro eller ej men jag har en gång i tiden ägnat mig åt E-sport och ligger väldigt nära i mitt intresse <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag och sambon kollade på Heroes of Cosplay som var väldigt kul att följa :) Spännande att se hur andra gör sina kostymer och hur tävlingar i andra länder går till :) Åh så spännande :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …