tisdag 24 november 2015

Lite shopping & middag ute själv

PB180001
I onsdags var jag på utflykt med praktiken ned till stan. Vi var i en byggnad nära Bogstadveien och kunde se på julbelysningen som var hängt upp nu. 
På eftermiddagen skulle jag möta Martin i stan för fara och handla nya kuddar till sängen. Nu var det dags för att byta ut Ikea-kuddarna mot Tempur-kuddar.

Jag var i stan väldigt tidigt och hann med lite shopping. Bland annat en barnbok jag ska ha till min examensuppgift och ett litet besök hos Monki. 
Sen skulle jag göra något jag inte är så duktig på att göra. Jag skulle äta middag själv ute. Det att göra saker själv som typ bio eller äta ute är något jag inte gör men skulle vilja bli bättre på att göra, så det är bara att börja öva sig.  


PB180005
Hos Monki provade jag den här glittriga saken. Även om jag ser hemskt gravid ut finns ju alltid möjligheten för hold-in underkläder eller att använda en kjol till. Men den fick följa med hem och väntar nu på att julbord ska börja. 

PB180008
Jag provade och köpte denna här blågröna mönstrade klänningen. Den är väldigt fin och behaglig att ha på. 

PB180010
Efter shoppingen gick jag till sushi bowl för att äta middag. Det gick väldigt fint att äta själv, jag stressade inte i mig maten utan åt i lugn och ro. 
Beställde det jag stort sett alltid gör, färska vårrullar till förrätt. 

PB180012
Och kammussla och tempura scampi så himla gott. 

När jag väl sen skulle möta Martin var han väldigt försenad på grund av strömavbrott i Oslo som gjorde att t-banan inte fungerade helt som den skulle. Sen blev det bara lite till kaos och vi valde att bara ta bussen hem med en gång istället för att köpa kuddarna den dagen. Martin for till affären dagen efter och fixade varsin kudde till oss. Sover som en gudinna nu. 

10 kommentarer:

 1. Så fina klänningar! Härligt att ni fick tag i kuddarna ändå! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att de är :) Åh vi är väldigt nöjda :)

   Radera
 2. Tycker verkligen om den första bilden, fantastiskt fin och stämningsfull :) Också modigt att äta själv! Tycker också att det är något viktigt att träna på så gör det då och då bara för att göra grejer själv helt enkelt. Senaste gången var jag på en magiföreställning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillade bilden :)
   Tack :) Det är verkligen långt utanför det jag är bekväm med, men ibland måste man göra sånt också. Åh så himla kul med magiföreställning :)

   Radera
 3. Åååh vilka fina färger och den gröna är verkligen passande vackert på dig =D... otroligt vad maten såg smarrigt ut btw!! Tycker oftast att det är nice att äta själv och har inga problem med det heller, bara sig själv att bry sig liksom *S* TREVLIG fortsatt VECKA...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack :) Gillade verkligen färgen till den gröna :) Maten var väldigt god :) Åh så kul att det fungerar för dig att göra saker själv :)
   Hoppas du får en fin helg :)

   Radera
 4. Maten ser så himla god ut! :D Hoppas att du har en bra 1a advent!! :) Kraam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maten var väldigt god :) Jag har haft en väldigt fin första advent :) Kram

   Radera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...