onsdag 20 oktober 2010

Titeln går in här

I det här inlägget skulle det ha varit en liten bild på en alldeles underbar och perfekt höstjacka. Men fungerar mitt Blogger som det ska? Nej. För det mesta är jag alldeles säker på att Blogger har något mot just mig, för det är så sällan det fungerar att ladda upp bilder, och att ladda upp videoklipp med Bloggerverktyget ska vi inte ens prata om.
Mest troligen är det nog bara jag som har lyckats använda upp allt bildminne man har till bloggen. Fast jag hoppas att det bara är Blogger som krånglar.

Ikväll skulle det egentligen ha varit Zumbaträning, men det bytte jag ut mot möblering av rummet och storstädning. Har varit riktigt duktig, har bland annat skänkt iväg fyra lite överfulla påsar med kläder. Det är inte illa det.
Så när det blir lön nästa vecka blir det en tur till Ikea för inköp av lite mer förvaring, galgar som faktiskt matchar varandra och en taklampa. Nu så börjar det mörkna riktigt ordentligt om kvällarna. Och om man har riktigt med tur, så kan man faktiskt även se stjärnorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...