torsdag 7 oktober 2010

Spelkväll på Outland

Hade det riktigt trevligt idag på Outland. Var dock där lite väl tidigt (typ halv fyra, själva spelandet börjar officiellt fem...) men det gjorde inte alltför mycket. Fick prata lite med folket som var där, har tydligen fått mig hela tre stalkers idag. Det var inte illa det.

Blev att jag och fem till spelade Betrayal at House on the Hill, som var ett lite halv creepy spel. Spelet går ut på att man utforskar ett hemsökt hus och hittar nya rum där det sker olika saker. Till slut kommer man till haunted mode. Då blir en av spelarna förrädare och ett visst scenario sker beroende på vilket rum karaktären är i och vad för kort den spelaren plockade upp. Det finns över 40 olika scenarior så chansen är liten att samma kommer dyka upp två gånger, vilket är trevligt.  Kommer helt klart spela det spelet  fler gånger om jag får chansen till det.

Efter att vi hade dödat alla kannibal freaksen så spelade vi ett lite gulligare spel som heter Dixit. Det går ut på att man ska välja ett kort av 6 från handen, säga ett ord och sedan ska medspelarna välja ett kort från sin hand som de anser passar till det ordet, sedan blandar man alla korten och lägger dem upp på bordet och efter det ska de spelarna som inte valde ord få gissa på vilket av de 6 korten på bordet som är den första spelarens kort. Flummigt? Nej då, inte alls. Bara jag som suger på att förklara.  

Från halv nio till nio så fick jag lov att stå bak kassan och hjälpa till lite grann. Visste var bokkorten + stämpel låg och var de olika storlekarna på påsarna var någonstans. Vilket i sig bevisar på hur ofta jag är dit och är en fin orsak till varför jag borde hitta en nya bokbutik att hänga i. Men som inte kommer att ske, tror jag.

Sedan fick jag tips om videon nedan och måste bara tipsa vidare. Dock så var den inte rolig förrän klippet som kommer 3:10 (enligt mig).


Jag ska försöka få upp bilder från CosCon till helgen. Allt beror på vad det blir för väder. Hade nämligen tänkt mig en tur till Botanisk hage och gå där en sväng. På zoologiskt museum har de en utställning som heter Djur du skulle önska inte fanns som verkar lite intressant.

Nu är det dags för sömn. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...