onsdag 20 februari 2008

Gaaaah xD

Igår så såg jag, Jenis Penis, Älsklingen och John på film. Nån helpsykad sak. Tror den hette the Hitcher eller något liknande. Aja. Äckelvarning utfärdas.
Så idag fick man sluta tidigare. Thank God. Att vara så skolless som jag är trodde jag inte att man kunde vara. Då jag var sjuk ville jag inget annat än att komma tillbaka men nu när man väl är där vill man inget annat än att ta sig därifrån. Konstigt.
Imorgon ska klassen fara till Svansele och titta på djur. Jag har inte riktigt greppat om dom är levande eller ej, men misstänker att dom är uppstopppad. Finns inte så mycket att göra åt det.
Det hära med lägenhet är tydligen krångligare än vad jag trott. Jag och pojken var väldigt pepp, men nu har någon satt en käpp i hjulet. Det som rullade så bra. Får se om man tar den billigare lägenheten för sig själv. Borde ju gå. Jag vill ju bara bort. Och den var ju inte dyr. Och jag är inte så dyr i matdrift. Men det innebär att jag måste laga mat själv, om nu inte pojken är och hälsar på ofta. Men då han inte gör det. Det här blir bara krångligare. Men som det ser ut nu, så blir det hemifrån oavsett. Men nu ska jag gå och prata med päronen om min idé. Tjollavippen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...