måndag 24 februari 2020

Vecka 9

God förmiddag. Sista veckan i februari, våren är snart här. Har hört några rykten om att vintern kommer hit i mars, hoppas inte det. Har sett en del buskar i centrum som har börjat bli gröna, vi bor en bit utanför centrum och där är det inte vår helt än. 

Den här veckan har jag en del saker. Ska på middag med några vänner på tisdag, onsdagen ska jag på lunch i samband med jobbet, i helgen ska vi på en visning till ett hus i vårat område. Vi ska inte köpa något nu, men gillar att gå på visning bara för att se. Hjälper mycket med vad vi ska se efter när vi faktiskt ska köpa något större. 

Här är lite bilder från förra veckan. 


 Måndagen hängde jag med en väninna. Vi försöker att ses en gång i månaden, annars går det fort ett par år mellan gångerna vi ses. 
Var förbi Panduro där jag hittade de här knapparna. Alltså så gulliga. 

 Kollade på tyger. De säljer många små stuvbitar, men också metervara. Behöver rävtyget till något. 

De flesta morgonar har varit riktigt rosa och fina. 


Onsdagen hade jag min Alice on Wednesday tygpåse. Hade gjort pannkakor till middag dagen innan så hade med mig resterna till jobbet. 

Vi var på utflykt till en lekplats som hade en del rör som spelade upp ljud och var dekorerade. 



Fredagen var jag ute med Lucy. Blåste och var kallt. Stod och pratade med en granne när Lucy visar att hon vill in. Går till en ingångsdörr, krafsar och tittar på en. Men jag tänkte prata klart, så till slut mjauade Lucy högt och tydligt för att visa att det var bra nu. 


Lördagen var det dags att sminka sig hårt och mycket. Har inte haft så här mycket eyeliner sen väldigt länge. Jag och Martin skulle till Telenor Arena för att se på Slipknot. Väldigt förnöjd med konserten. 

Söndagen var vi ute och luftade Lucy lite grann. Hon satt mest här och tittade ned på vägen. 


Sen var vi hemma hos mamma för att äta middag och semlor. 

Vi spelade Geni musik, som var ganska svårt. Mycket musik från 60, 70, 80 och 90-talet (som hade en hel del från 00-talet). 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...