måndag 10 februari 2020

Vecka 7

Hej och välkommen till ännu en vecka närmare våren. Är så märkligt att tänka på att det var mörkt stort sett hela tiden för inte allt så länge sen och nu är det ljust när jag ska till jobbet och hem igen. 

Förra veckan var en riktigt bra vecka, den här ska också bli det. Märker att mina vänner är i bättre humör, för har massa saker inbokade framöver. Januari verkar vara en deppig månad för de flesta. 

Här kommer lite bilder från förra veckan. 

Börjar med måndag. Håret var verkligen så ljust att det stort sett var självlysande. 


 På kvällen var det massa snö ute. Blev borta igen efter ett par dagar. 

Sally älskar att sova här på Martins ryggsäck. Hon vaknar inte förrän man börjar borsta tänderna, så har bara på lampan i spegeln och ingen av spottarna.


 Urgh, så mycket snö. 

Fick hem ett paket med lite saker jag beställt från blivakker. L´Oréal Paris Color Riche Satin Valentine Limited Edition 303 Rose Tendre


Provade den röda med en gång, vilket var väldigt röd. 

Onsdagen var jag i stan med jobbet för att gå på en dansuppvisning. 

Spelade Sims och hittade en NPC med mitt namn. 


 Kollade på Nex Jens youtubefilm när hon öppnar ett stort Polly Pocket hus/stad. Jag fick den på bilden när jag fyllde år eller i julklapp. Tappade bort de flesta figurerna med en gång. 

Sally hade bak-kalas med Martin. Försvann så fort hon insåg att jag tog bild. 


Var ute och gick med Lucy. Var kallt och hemskt, så vi kom fort in. Men innan det behövde hon lite mys. 

I lördags skulle vi på konsert för att se Kakkmaddafakka i Sentrum Scene med en kompis. Jag och Martin skulle ut och äta innan. Här har jag på mig det ljusrosa läppstiftet. 


 Superpeppade. 
Vi åt middag hos Tuk tuk Thai. 


Vi var tidigt ute, så väntade en stund innan vi köade. Väl inne väntade vi i nästan två timmar innan konserten började, men annars var konserten väldigt bra. 


Jag hade försökt tona håret ljusrosa, men det blev inte bra. Så blandade ut en knallrosafärg jag hade hemma med balsam....


... och resultatet blev väldigt rosa. Är väldigt nöjd, men blev lite fläckigt. Har en flaska balsam med rosafärg, så ska fixa det. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...