onsdag 19 februari 2020

Alla hjärtans dag outfiten

Tänkte visa vad jag hade på mig till alla hjärtans dag. Vet inte om det är för att jag följer många på instagram som är besatta av diverse högtidsdagar och klär sig därefter eller om jag bara tycker om den dagen mycket och därför jag klär upp mig, men här är min väldigt rosa outfit. Hade en annan väska då jag precis inte fick plats med det jag behövde. 

P1010279
T-shirten kommer från APOF/Zuzanna G. klänning ASOS. väska Giambattista Valli x H&M, örhängen ASOS, halsband Arts & Crafts

P1010283
Väskan är väldigt gullig, men lite opraktisk. Ryms inte så mycket och jag är rädd att fästena till axelremmen ska gå sönder. 

P1010289
Halsbandet har jag haft sen 2011, älskar den men använder den alltför sällan. Örhängena var väldigt behagliga att ha på, vägde ingenting och metallen kliades inte. 

P1010294
Klänningen var mycket mer rosa än hur den såg ut på hemsidan, men det gjorde ingenting. Väldigt behaglig, djupa fickor, bra passform. 

P1010300
Älskar väskan, måste ta och använda den. Har inget norskt (eller svenskt) ID-kort, så måste släpa runt på passet, vilket precis inte fick plats, så orkade inte krångla med väskan utan valde att ha en annan. 

P1010309
Naglarna var givetvis målade för att hålla tema, Essie gellack och you´re so cupid prickigt lack. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...