måndag 19 augusti 2019

Vecka 34

Hej. Hoppas det går bra med dig. 
Känner att just nu händer det inte så mycket. Jag jobbar mest bara, vilket kanske inte är det mest spännande. Är peppad på hösten, men det händer liksom inget. Får ta tag i det. 
Ska försöka få ordnat fler vloggar från Japan, har gjort klart en hel del, men det är mycket kvar. Har bara laddat upp två delar, så har en del kvar. 

Här kommer några bilder från förra veckan. 

Vi har haft konstant regn alltför länge nu. 

Sally älskar att sova/gömma sig bakom våra gardiner. Det är ofta jag plötslig har en liten katt-tass på min fot.

Martins kompis är i Oslo så vi hängde med han i torsdags. Åt sex rätters hos Xich lo som inte hamnade på bild, men som var så sjukt gott. Sen hamnade vi hos Tilt för att spela lite biljard. 

Har typ tappat alla mina biljardkunskaper. Var rätt så duktig när jag var student och typ bodde hos Buddha bar och biljard. 

Hade iaf väldigt kul, och det är väl det viktiga. 

Var ute och gick med Lucy på fredagen. Hon skulle jaga fåglar så plötsligt var jag indragen i en buske. Jag säger det ofta, men kunde hon välja hade hon varit en utekatt. Hon lyckades smita häromveckan i ett par timmar. Hon har lärt sig att öppna ytterdörren, så vi måste verkligen följa med på att ytterdörren är låst. Tack och lov gick allt bra och hon hittades utanför ytterdörren, så är fint att veta att hon hittar hem om det skulle hända igen.

Söndagen blev en minidejt dag. Vi for ut och gick i stan, åt middag på Grills Ville och spelade lite biljard och dart. Gick sådär i biljarden och vann alla omgångar av 201 i dart. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...