onsdag 21 augusti 2019

En söndags dejt, Melafestivalen, Wizards Unite, hamburgare och biljard

I söndags vaknade jag upp till soligt väder och ville ut. Har knappt sett solen i augusti, så kände att jag saknat det. 
Jag tog med mig Martin till centrum, vi skulle gå till Bygdöy allé och titta runt. Innan vi kom dit gick vi förbi Melafestivalen nere vid rådhuset. 



 Det var en del folk där, men vi kollade mest in all maten. 

 Martin hade inte ätit frukost, så vi beställde två simosa. 



 Vi gick omkring i Tjuvholmen och Akerbrygge och tittade runt. 

 Vi satte oss i en park vid Solliplass och spelade lite Wizards unite. Gick väldigt bra, är snart färdig med alla föremål (fattas en baggagevagn så är jag klar med allt). 

 När vi var klara var vi lite hungriga så vi gick till Grills Ville för att äta burgare. Absolut värt ett besök om du är i Oslo. 


 Vi har inte varit där på länge, men maten var god som vanligt. 

 Vi hade tänkt att spela dart hos Oche, men de var uppbokade fram till första september, så vi gick till Buddha bar och biljard istället för att spela lite biljard och dart. 

Det är smidigt hos Oche att du får poängen automatiskt och behöver inte följa med så noga på det, men det är inte riktigt värt 150 kr/person för 1 timma och 25 minuters spelande när det är gratis hos Buddha och du lätt kan hålla koll på summan i telefonen. 

När vi kom hem blev det att kolla ikapp en del youtube filmer och klippa lite i filmerna från Japan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...