fredag 9 augusti 2019

Sommarens shopping

Med tanke på att vi rest en del (till Köpenhamn och Göteborg i huvudsak) och jag hade en hel vecka hemma i Oslo så har det blivit en del shopping som jag tänkte dela med er. 
Jag har säkert glömt något, men här kommer det viktigaste. 

 Här är en salig blandning av grejer. 

 Köpte fem big feet figurer när vi besökte Disney Store i Köpenhamn. Alice i Underlandet är en av mina favoritböcker, så kunde inte låta bli att köpa de fem figurerna som de sålde. På bilden har vi favoriten Cheshire cat, katten Dinah och Mad hatter. 

 Jag samlar på pins från Hard Rock Café och försöker besöka en HRC i de städer jag är i. Köpte Göteborgs pin och Köpenhamn pinen. I Disney butiken var det rea så köpte Sebastian och Måsart. Den runda kakan kommer från Kawaii Shop i Göteborg. 
Filten bak är köpt i Designtorget i tågstationen i Göteborg. Har haft den med på stranden och är supernöjd. Är från märket Blu Cat


 Handlade en del ansiktsmasker från Sephora i Köpenhamn. Dior lip glow är köpt i tax freen i båten till Köptenhamn (ett av de bästa köpen, använder dem varje dag). De sista två big feet figurerna är vita kaninen och Alice. 
 Köpte en ny kalender från Kate Spade New York. Tidigare har jag haft den större modellen, men bestämde mig för att köpa den mindre i år. Så himla nöjd. 
Köpte en ny väska hos & other stories. Så fin i vävd läder. Det enda problemet är att den färgar av sig. Så himla irriterande. 

 Det är nog svårt att tro, men jag försöker minska mitt användande av plast, så jag har köpt en schampoo bar och plåtask från Lush. Seanik heter den om det är någon som är nyfiken. När vi tog båten till Köpenhamn passade jag på att köpa med mig en hel hög av min favoritmascara, Benefit roller lash. 
Den mörkblå är en tygpåse från märket UND. Den har två typer handtag, ett set med korta och ett set med långa. 

 Hjärtörhängena kommer från Monki, Dinosaurieörhängena från Kawaii shop i Göteborg och t-shirtsen kommer från Uniqlo i Köpenhamn. 

Det sista, som är hemskt ur fokus, är mina 3 disney villain notebooks. Blev sålt i ett set av 3 för 35 danska kronor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...