tisdag 13 augusti 2019

Några youtubers jag följer

Jag hade en period för typ tio år sen när jag hängde mycket på youtube och såg massa klipp från olika folk. Sen har jag inte orkat följa med mer, men inför våran Japanresa kollade jag in youtube då jag hittade mer aktuella tips där än diverse bloggar eller på Pinterest. Nu har jag fastnat för några och följer med ganska noggrant på dessa. 

Jag följer mest resekonton som antingen reser runt världen, eller bara reser i Japan/har stort fokus på Japan, eller folk som reser bara för att besöka Disneyparker. 


Brogan bor i UK med sin kille Benji. Är besatt i Disney och blir mycket av det, vilket jag tycker är väldigt kul. Hon har precis varit i L.A för att besöka Disneyland, Universal Studios bl.a. 


PPP drivs av Alex, en australiensk tjej med den väldigt gröna fågeln Archie. Hon gillar att beställa hem massa saker och ha diverse hauls. Har nyligen varit i Japan, så är en del från där. 


DID drivs av Victoria, en till brittisk tjej som är besatt av allt med Disney. Hon tar med sina tittare på Disneyresor (mest till Disneyworld i Florida). 



Chonny och hans flickvän Dalena tar med oss runt omkring i världen på deras resor och när de testar mat. Se ej om du är hungrig. 


Ännu en brittisk tjej som älskar Disney och Japan. Väldigt mycket mat (eller noms som hon säger). Använde mycket av hennes Japantips innan vi reste dit. 


Cari bor i Seul med sin man. Vi får följa med henne runtomkring i staden och på de olika resorna hon gör. 


Simon och Martina är två kanadensare som bor i Tokyo. De tipsar om saker man kan göra, äta och visar upp sina liv i Tokyo. 


Stephen och Jess reser runt hela världen och filmar allt. Har precis varit till Disney och Universal studios i Florida. 


Chris Abroad har bott i Japan i cirka 8-9 år och filmar massvis därifrån. Det är saker att göra, mat att äta, andra ställen än de vanliga att se. Har gjort en två månader lång cykelresa runt i Japan. Har även en podcast med samma namn. 


Snubblade över Jessicas youtube efter att vi kom hem och insåg att vi var i Japan samtidigt och har gjort stort sett exakt samma saker, bara typ dagen efter varandra. Hon reste omkring ensam i två veckor och har dokumenterat typ allt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...