måndag 3 september 2018

Vecka 36

Hej. 
Hoppas det går bra med dig. Nu är september här och hösten har börjat komma till Oslo. Det är kallt och mörkt och några träd har börjat byta färg. På ett sätt känner jag mig redo för hösten, men samtidigt försvann sommaren väldigt fort. 

Den här veckan ska jag jobba lite smått, träna upp foten och ta det lugnt. Till helgen är det något som heter Granitrock där vi bor, ett gratis arrangemang med massa artister. Har tänkt att gå både fredagen och lördagen då det är en del band jag vill se. 

Tänkte visa lite bilder från veckan som var. 

Måndagen var jag och tränade lite lätt. Lyfter mest vikter på maskin för att inte belasta foten för mycket. Märker att det är skönt att komma ut ibland och få aktivera kroppen lite grann. 

Våran Lucy blev fyra månader på måndagen och hade bott hos oss en hel månad. Tiden går verkligen fort och det är så himla mysigt med henne hemma. 

Onsdagen var jag på jobbet. Är så kul att vara med barnen och mina kollegor. De gör så mycket spännande för tiden som jag märker att jag missar. Just nu jobbar vi med småkryp och hade pratat om spindlar den här dagen. Några barn märkte det här bladet som hängde i spindelväv, vilket vi behövde en bild på. 

Ledsen för suddig bild, men vi klippte klorna på Lucy, något hon inte alls gillade. Så här låg hon länge, länge och reagerade knappt ens när vi pratade med henne. Efter ett tag kom hon och myste med oss, så det var nog inte så farligt. 

Fredagen vilade Lucy upp sig, vi skulle nämligen få besök. 

Besöket var våran vän och ägaren till Lucys mamma, Wilma (hon ligger och solar sig). De lekte massa, och bråkade lite grann. Vi ska försöka få till familjeträffar lite oftare, tror det är bra för Lucy att leka med andra katter.  

 Lördagen hängde jag med några vänner ett tag. Blev inte så länge för jag hade ont i foten, ville räcka sista t-banan hem och det var några diskussioner som inte var de mest trevliga.

Första gången på ett bra tag som jag har på mig någon form för heltäckande benplagg offentligt. Det är verkligen något jag kommer sakna med sommaren, att slippa tights/strumpbyxor/andra liknande plagg, ute. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...