måndag 24 september 2018

Vecka 39

Hej. Hoppas det går bra med dig. Är du klar för sista veckan i september? Tiden går hemskt fort och nu är det inte länge kvar tills det är ett nytt år.  

Veckoskrivandet känner jag blir bara detsamma för varje gång. Jag gör inte så mycket mer än jobbar lite grann, tränar foten och myser med Lucy. Är evigt tacksam över att jag har henne som sällskap, annars hade jag haft det jobbigt hemma om dagarna. 

Den här veckan är det en del jobb som gäller. På fredagen är det en försenad sommarfest med jobbet som gäller, vilket ska bli kul. Trivs så himla bra med de jag jobbar med, så det är alltid lika kul när vi hittar på saker ihop. 
Är ganska så säker på att jag inte har planer till helgen. Är sugen på att gå på några museum och strosa omkring i stan ensam. Är längesen jag har gjort det och nu är det inte så många turister i Oslo och det är svalt ute. 

Ska vi ta och kolla på lite bilder från veckan som var?

Lucy släpar omkring på den rosa sengångaren lite överallt. Är så himla gulligt att se på. 

Vi försöker vara ute med henne ett par gånger i veckan så hon får sett en del av världen utanför våran lägenhet. Hon är mer och mer trygg ute, vilket är kul. 

 På tisdagen mötte jag en vän för att handla lite fotogrejer och tittade i butiker. Hittar så många fina böcker om Japan och Tokyo att peppen är nästan orimlig. Vill gärna köpa någon av dem, men vet inte helt om vi egentligen behöver dem. Våra bokhyllor är fulla av böcker....

Onsdagen hade vi en kompis över på middag och spel. Lucy skulle vara med och vara söt. 

Torsdagen när jag skulle hem fångade jag en regnbåge i handen. 

Sen tog vi med Lucy ut igen. Den här gången gick vi till ett nytt ställe, vilket gick dåligt. Ni som följer Lucy på Instagram vet redan vad som hände, men hon blev skrämd av en stubbe om sprang upp till toppen av ett träd och satt fast. Vi fick hjälp av en främling med att få ned henne, men det var en jobbig timma att lyssna på hennes små rop och inte få ned henne. När vi kom hem var det massa mys. 

 Fredagen fick jag det här bladet av ett av barnen på jobbet. Hen tyckte färgen var så fin och att jag behövde den i håret. På torsdagskvällen gick jag på fackelvandring längs Akerselva. Tog massa fina bilder och filmade en del, så något dyker upp här under veckan. 

Alltså hon är så otroligt fin när hon sover (och när hon är vaken). 

Fredagen regnade det fruktansvärt mycket. Hade på mig en ny tröja och örhängen från Monki och halsduk från Weekday. 

På eftermiddagen var det stormvarning i Oslo. Blåste hemskt mycket. När jag var färdig på jobbet vräkte det ned, blåste som bara den och var strålande sol samtidigt. Märkligt väder. 

Lördagen skulle jag möta en vän för att hjälpa till vid en fotografering under dagen. Här är en bättre bild på örhängena från Monki. 
Vi möttes utanför Oslo Reptilpark för att ta lite bilder med en orm. När allt är igång så ska jag visa lite bilder därifrån. 

När vi stort sett var färdiga fikade vi lite grann. På kvällen for jag hem till en kompis som fyllt år. Hade det så himla trevligt. 

Varje gång vi går på toan hemma ska denna här följa med för att dricka vatten eller bara sitta och se på det. Hon har en fin vattenskål, men föredrar vatten från badrummet. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...