måndag 16 januari 2017

Veckosammanfattning vecka 2

Då var det dags för en ny vecka. Det här är min sista vecka innan jag börjar på fyra veckors praktik, och jag vet inte helt om jag vill. Trivs inte alls på min praktikplats, och tror inte mycket har ändrats sen jag var där under hösten. Men det är fyra veckor, och det är bara att hålla ut och göra det bästa ut av det. 

Annars har jag inte de största planerna den här veckan. Har en skoluppgift som ska in på fredag som jag måste lämna in ASAP. Borde börjat på den tidigare, men fick ett par av mina skolböcker på fredagen och resten kommer den här veckan. Hoppas det går bra ändå. 

I vanlig ordning kommer lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen hängde jag hos min doktor igen. Känner mig äntligen bättre nu, men har varit dålig länge. 

När jag kom hem började jag läsa en serie jag läste som tonåring. 

Tisdagen gick jag omkring i stan mellan skolan och en skolrelaterad debatt. 

Onsdagen var jag hemma för jag mådde piss igen. Men jag skulle möta Martin för att gå på en hej då fest till en kompis som skulle på en tre månaders utväxling. 

 Fredagen var jag hemma hos min syster på middag och filmkväll. Hade det riktigt trevlig måste jag säga. 

Lördagen for jag och Martin på promenad och gick lite i stan. 

Söndagen hängde vi upp lite saker, bland annat String-bokhyllan, vi möblerade om lite grann, planerade mer kring bröllop (främst budget). På kvällen beställde vi hem mat och såg på film. 

Hoppas att du får en fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...