tisdag 10 januari 2017

the Balm Voyage vol. II

I julklapp fick jag en the Balm-palett av min mamma. Hon hade sett här på bloggen att jag gillade det märket, och det är ju sant. 

Hon hade köpt Voyage vol. II, vilket är en palett tänkt till när man ska ut och resa. Den har det man behöver till ansiktet; ögonskuggor, highlighter, blush, bronspuder och två färgade krämer till läpparna/kinderna. Färgerna är lätta att matcha, och har man lite inspiration finns det en liten guide till vilken färg som passar ihop. 

Jag använder stort sett bara mina andra the Balm skuggor, och gillar dem. De är lätta att jobba med och har bra pigmentering, vilket är viktigt. 

P1090020x
Förpackningen är ganska stor, men jag har förstått att det är fler ögonskuggor + det andra till ansiktet, än det var i den första Voyage-paletten, men att storleken på dessa skuggor är mindre = du får mindre produkt. För min del var inte det något negativt, jag gillar att ha fler skuggor som passar fint ihop + att det var färger som behövdes i min sminksamling. 

P1090024x
När jag letade inspo till hur jag skulle använda paletten till nyårssminket, var det ett par personer som inte helt gillade färgerna, de hade hoppats på mer somriga färger. Jag gillar färgerna i paletten, och för min del gör det inget att inte turkos finns med. 

P1090031x
Ögonskuggorna heter välkommen på olika språk, vilket är passande till palettens tema. 

P1090040x
Nu har jag testat alla av highlightern, blusherna och bronsern, och jag gillar dem. Bronsern kräver helt klart mer övning, men det hjälper nog också att man inte är vinterblek när man börjar testa den ut. Highlightern ger ett väldigt fint ljus i ansiktet. Nu har jag bara testat den på brynbenet för att hela konceptet highlighter är något jag inte börjat med än. 

P1090044x
Dessa två till läppar och kinder är det som folk är mest tvetydiga till, antingen så gillar man de till kinderna eller till läpparna. Nu har jag bara testat ut den till vänster på mina läppar, och den var helt ok. Den sitter väldigt bra och är krämig, men den kräver lite jobb och så att få riktigt bra om man bara använder fingret. 
En annan tanke jag hade angående läppfärgerna och att man tar den med på resa/fest, hur fyller man på läppfärgen utöver dagen/kvällen på ett bra sätt? Den får inte plats i mina festväskor, och är aningens otymplig att ta med sig överallt.

P1090052x
I locket är det med en liten spegel i ett roder. The Balm vet verkligen hur man har ett genomgående tema bra. 

P1090089x
Nu innan du dömer skuggorna alltför mycket, det här är första gången jag har de på armen och tar bild och borde ha satt upp stativet + tänkte mer på ljuset än det jag gjorde. 
Skuggorna är i alla fall testade med lite mer än ett swipe över skuggan så att man bäst kunde se de på min bleka hud. 
Från vänster: Welcome, Bienvenue, Bienvenido, Benvenuto, Tervetuloa, Welkom, Willkommen, Välkommen, Fáilte. 

P1090094x
Från vänster: Kuwakaribisha (highlighter), Huan Ying (blush), Dobrodosli (blush), Croeso (bronser/blåmärke)

P1090104x
Från vänster (till läpparna/kinderna): Bem-vindo, Vitajte. 

2 kommentarer:

  1. Den har jag inte sett innan, ska spana in den!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det :) Använder stort sett bara den varje gång jag sminkar mig nu :)

      Radera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...