tisdag 3 januari 2017

Vad jag tyckte om mina julkalendrar Esse adventcalendar 2016 & Douglas adventcalendar 2016

Jag tänkte skriva lite om vad jag tyckte om mina julkalendrar jag hade under 2016. Jag fick en av Martin efter att han hade rest till Kiel i november och den andra beställde jag hem till mig. 

PC270052
Jag har sparat på det jag fått och samlat det mesta här. Blev en del saker till slut. 

PC270047
Jag vet inte helt priset på kalendern från Douglas, och jag har inte tänkt att fråga om priset heller. 
Den innehåller mest resestorlekar/testprodukter, med undantag från EOS läppbalsamet, ögonmasken, hårmasken, läppennan och kajalen.
Jag är riktigt nöjd med innehållet i kalendern och kommer att köpa full-size produkterna sen när det mesta tagit slut. Det är helt perfekt med massa testa på saker istället för bara full-size när man inte väljer själv vad den ska innehålla. Känner inte för att ha massvis med produkter jag aldrig kommer att använda. 
Något jag gillar extra mycket är de tre parfymerna, de luktar väldigt gott och storleken gör att de passar perfekt att ta med sig ut. Det är dofter jag inte hade köpt själv, men jag gillar de. 
Det var lite herrprodukter också, så de fick Martin ta. 

PC270063

Essie kalenderna var från mig, till mig och kostade lite över 400 kr. Jag hade Ciatés mini mani month för ett par år sen, då var det ett nytt lack varje år. I Essies var det lite mer blandade saker i den här. 
5 full size färglack, 1 full size primer, 1 full size anti-aging, 7 minilack, två pepperkakeformar, en liten väska, 2 set med nagel klistermärken, en nyckelring, nagelfil/buffer, en glasnagelfil (fick inte med den på bild), tå delare och en handkräm som jag använde upp. 

Med tanke på hur mycket man fick med är den helt klart värd prisen. Nu lyckades jag dessutom inte få någon färg jag redan hade innan (förutom gelcoaten i mini, har den i stor), så det kändes bra. Hittade dessutom lacket jag tänkt ha till bröllopet (Steal his name, det ljusrosa i full size). 

Enda jag tyckte var synd med denna var att nästan alla lacken kom på en gång, och sen fylldes kalendern av resten av grejerna. Kunde gärna ha fått varit lite mer blandat.

8 kommentarer:

St Patricks Day

I lördags var det st Patricks Day och det firas i stora delar av världen, även i Oslo. Jag och Martin skulle möta några vänner på Shamroc...